ruční brzda

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
JardaNet
Nováček
Odpovědi: 0

ruční brzda

Příspěvek od JardaNet »

mám velkej problém,nebrzdí mi ručka na octě 6/99 81kw,teda jen trochu jen uplně nahoře jinak jde volně jako ba tam ani zuby nebyly.co s tím ,seřídit to přímo na válečku? měl by bej se samostavem ne? nebo na lanech.jinal jak se dostat pod ten popelník vzadu vložku popelníku jsem vyndal a tam žádný šroubky nejsou.Dík.
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Pod popelníkem přímo ten stavěcí šroub není, je trošku víc vepředu, ale od popelníku se to dá utáhnout. Samoštel je přímo v zadních brzdách, přímo ve třmenech.
Pokud by to nešlo doštelovat, tak bude nejspíš problém v lanovodech, nebo ve třmenech zarezlé pístky. Většinou, když je někde něco zarezlého, tak pak se ta ručka chová, jako gumová.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
TDIPOWER
Přispěvovatel

Příspěvek od TDIPOWER »

já jsem měl problém ve třmenech. Totálně zoxidované. Kup sadu, rozeber, vyčisti....ale jako bubny to stejně nebude
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“