chybovy kod climatronic
Moderátoři: šulda, Moderátoři
chybovy kod climatronic
Mam VW Passat 2002 Klima mi vyhodila nasledovné chyby.
kod 603 Servomotor KL ri nohách/odmrazovača.
Kod 1271 Servomotor teplotnej klapky
Kod 1274 Servomotor klapky naporoveho tlaku
Kod 792 Snímač tlaku klimatizacie Vie niekto poradiť čo s tým?na čo sa zamerať?[Po vymazaní chýb zostava chybový kod 1274 servomotor klapky naporoveho tlaku.Po zapnutí klimatizacie su všetky chyby znova späť.Snímač tlaku klimatizacie som menil hned na začiatku lebo pôvodne mi vyhadzovalo chybu prave na tento snímač.
Kod 792 Snímač tlaku klimatizacie Vie niekto poradiť čo s tým?na čo sa zamerať?[Po vymazaní chýb zostava chybový kod 1274 servomotor klapky naporoveho tlaku.Po zapnutí klimatizacie su všetky chyby znova späť.Snímač tlaku klimatizacie som menil hned na začiatku lebo pôvodne mi vyhadzovalo chybu prave na tento snímač.
Vw Passat 2002 4 motin 96kw 130
Ako prvé pri hlásení chyby na climatroniku som išiel na diagnostiku chyba (snímač tlaku)dal som doplniť klímu čo sme predpokladali že je problém .Po troch dňoch sa mi klimatronik znova rozblikal takže znova diagnostika a tlakový spínač ako chyba ktorá sa nedala zmazať! Výmena tlakového spínača pomohla akurát k tomu že chyba tlakový spínač sa dá zmazať ale po zapnutí klímy nabehnú všetky chyby ktoré som popísal na začiatku.autokutil píše:Snímač tlaku klimatizace jsi asi měnit nemusil. Jestližei po výměně snímače to píše stejnou závadu bude asi malý nebo žádný tlak v klimatizaci.
Jesli že po třech dnech tě to hlásí závadu na snímači klimatizace budeš mít děravý okruh. U Passata to po většinou dělá prodřený vysoušeč od gumové hadice. Demontuj přední nárazník a před pravým kolem je vysoušeč. Jestli je v spodní časti ploška ošoupaná od hadice je vysoušeč děravý a nápln ti pomalu ujde.
Re: chybovy kod climatronic
Servomotor klapky naporoveho tlaku som vymenil a zdalo sa že bude všetko ok !Po dvoch dnoch mi hlási kod 603 Servomotor KL ri nohách/odmrazovača tak asi treba vymeniť aj tento motor nievie niekto poradiť či tieto servomotory sú rovnaké aby som to nemusel znova rozoberať .romoror píše:Mam VW Passat 2002 Klima mi vyhodila nasledovné chyby.
Re: chybovy kod climatronic
Servomotor KL ri nohách/odmrazovača a Servomotor klapky naporoveho tlaku vie mi niekto povedať či tieto motory su rovnaké? dakujemromoror píše:Servomotor klapky naporoveho tlaku som vymenil a zdalo sa že bude všetko ok !Po dvoch dnoch mi hlási kod 603 Servomotor KL ri nohách/odmrazovača tak asi treba vymeniť aj tento motor nievie niekto poradiť či tieto servomotory sú rovnaké aby som to nemusel znova rozoberať .romoror píše:Mam VW Passat 2002 Klima mi vyhodila nasledovné chyby.