chybovy kod climatronic

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
romoror
Nováček
Odpovědi: 0

chybovy kod climatronic

Příspěvek od romoror »

Mam VW Passat 2002 Klima mi vyhodila nasledovné chyby.
kod 603 Servomotor KL ri nohách/odmrazovača.
Kod 1271 Servomotor teplotnej klapky
Kod 1274 Servomotor klapky naporoveho tlaku
Kod 792 Snímač tlaku klimatizacie Vie niekto poradiť čo s tým?na čo sa zamerať?[Po vymazaní chýb zostava chybový kod 1274 servomotor klapky naporoveho tlaku.Po zapnutí klimatizacie su všetky chyby znova späť.Snímač tlaku klimatizacie som menil hned na začiatku lebo pôvodne mi vyhadzovalo chybu prave na tento snímač.
Vw Passat 2002 4 motin 96kw 130
autokutil
Sběrač informací

Příspěvek od autokutil »

Zkus udělat základní nastavení klima,v paměti by měl zůstat jen vadný motorek.
romoror
Nováček

Příspěvek od romoror »

autokutil píše:Zkus udělat základní nastavení klima,v paměti by měl zůstat jen vadný motorek.
Ale ktorý s tých troch tam ma zostať?a čo dalej potom s tým motorom.
autokutil
Sběrač informací

Příspěvek od autokutil »

Měl by tam zůstat ten vadný. Sehnat nový a doufat že to je ten motůrek který jde vyměnit bez demontáže přístrojové desky.
autokutil
Sběrač informací

Příspěvek od autokutil »

Snímač tlaku klimatizace jsi asi měnit nemusil. Jestližei po výměně snímače to píše stejnou závadu bude asi malý nebo žádný tlak v klimatizaci.
romoror
Nováček

Příspěvek od romoror »

autokutil píše:Snímač tlaku klimatizace jsi asi měnit nemusil. Jestližei po výměně snímače to píše stejnou závadu bude asi malý nebo žádný tlak v klimatizaci.
Ako prvé pri hlásení chyby na climatroniku som išiel na diagnostiku chyba (snímač tlaku)dal som doplniť klímu čo sme predpokladali že je problém .Po troch dňoch sa mi klimatronik znova rozblikal takže znova diagnostika a tlakový spínač ako chyba ktorá sa nedala zmazať! Výmena tlakového spínača pomohla akurát k tomu že chyba tlakový spínač sa dá zmazať ale po zapnutí klímy nabehnú všetky chyby ktoré som popísal na začiatku.
autokutil
Sběrač informací

Příspěvek od autokutil »

Jesli že po třech dnech tě to hlásí závadu na snímači klimatizace budeš mít děravý okruh. U Passata to po většinou dělá prodřený vysoušeč od gumové hadice. Demontuj přední nárazník a před pravým kolem je vysoušeč. Jestli je v spodní časti ploška ošoupaná od hadice je vysoušeč děravý a nápln ti pomalu ujde.
romoror
Nováček

Re: chybovy kod climatronic

Příspěvek od romoror »

romoror píše:Mam VW Passat 2002 Klima mi vyhodila nasledovné chyby.
Kod 792 Snímač tlaku klimatizacie Vie niekto poradiť čo s tým?na čo sa zamerať?[Po vymazaní chýb zostava chybový kod 1274 servomotor klapky naporoveho tlaku.Po zapnutí klimatizacie su všetky chyby znova späť.Snímač tlaku klimatizacie som menil hned na začiatku lebo pôvodne mi vyhadzovalo chybu prave na tento snímač.
Servomotor klapky naporoveho tlaku som vymenil a zdalo sa že bude všetko ok !Po dvoch dnoch mi hlási kod 603 Servomotor KL ri nohách/odmrazovača tak asi treba vymeniť aj tento motor nievie niekto poradiť či tieto servomotory sú rovnaké aby som to nemusel znova rozoberať .
romoror
Nováček

Re: chybovy kod climatronic

Příspěvek od romoror »

romoror píše:
romoror píše:Mam VW Passat 2002 Klima mi vyhodila nasledovné chyby.
Servomotor klapky naporoveho tlaku som vymenil a zdalo sa že bude všetko ok !Po dvoch dnoch mi hlási kod 603 Servomotor KL ri nohách/odmrazovača tak asi treba vymeniť aj tento motor nievie niekto poradiť či tieto servomotory sú rovnaké aby som to nemusel znova rozoberať .
Servomotor KL ri nohách/odmrazovača a Servomotor klapky naporoveho tlaku vie mi niekto povedať či tieto motory su rovnaké? dakujem
mato28.3
Nováček

Příspěvek od mato28.3 »

po zakladnom nastavenii klimy mi stale vypisuje chybu 1274- ovladaci motor tlakovej klapky...co to je????moze zapricininovat to ze mi klima slabo chladii???
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“