ladas a kde o tom píšou, já jsem zašel do autoriziovaného a tam mi řekl borec co dělá rozvody že pumpa se mění každou druhou výměnu, já se snažím taky každou ale lidi se ptají proč je to nutné,Ladas píše:přesně tak při výměně rozvodů se mění vždy vodní pumpa když je součástí rozvodů jakož i všechny kladky rozvodového řemene
Odesla vodni pumpa
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
klidně bez ale dostanou papír že bez záruky neboť si zákazník nepřál dělat pumpu 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Ladas píše:klidně bez ale dostanou papír že bez záruky neboť si zákazník nepřál dělat pumpu
pokud ti zakaznik rekne, ze chce vymenit jen remen a kladky nechat, tak mu muzes napsat treba tisic papiru, ale pokud se s tim neco stane, vinu neses ty. Treba u te pumpy to bude jinak, protoze pokud vyrobce uvadi, ze se pri prvni vymene nemeni, pak to nebude tvoje vina.
Proste, pokud zakaznik nesouhlasi s tim, co ty mu navrhujes, tak at radsi jede jinam, opravdu za to rucis ty, kdyz se neco posere, ikdyz si ho na to upozornoval.
Nissan Primera SW 1,9 DCi
kdepak jseš krytej zakázkou kde je jasně jeho podpis s dodatkem že na přání zákazníka nebude vyměněno vodní čerpadlo jenž je součástí rozvodů v Praze dne toho a toho podpis tečka no po pravdě když tohle napíšeš kažej si ji nechá radši vyměnit 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
neviem ako to mate v CZ ale u nás som nechal podpisat papier ked majitel na MAN TGA nechal vymenit iba jeden predny kotuč a za dve hodiny rozrepal a začal sa sudit vytiahol som papier kde bolo napisane zakaznik bol poučeny a nebola odporucaná vymena kotuča na jednej strane tento neodborny zasah je na jeho vlasne riziko servis xxxxxx nenesie žiadnu zodpovednost za vzniknute škody .atd. na sude zrušili obvynenie a obžalovali ho za verejne ohrozenie
BTW:bolo to v zime inač by sa to nesalo
BTW:bolo to v zime inač by sa to nesalo
VW PASSAT Variant TDI 81KW B5
... jsou lidé, které nějaká ta cenná zkušenost vyšla mnohem drážKostrous píše:Hosi tak pumpa je vymenena ( 1500kc) zaroven stim remen- byl poskozemy jak spatne chodila ta kladka (1000kc) plus neje ty kapaliny a prace celkem 4000kc. To se mi opravdu vyplatilo!!!!!! Ze ja blbec jsem to nemenil s rozvodama
GIV Variant TDi ???kW
... only S764