Myslím že teď mají bohemku za 27,9 nebo 28,9kč/L. Jinak z pěti zdrojů friťáku, mám už jenom dva. Mohl jsem mít ještě jeden, ale tam dávají ten olej koňům do žrádla... Takže nic, smůla.Pavel píše:Kolik je ted cena bohemky v Tescu? Marně vyhlížím letáky a nic, hrůza. čas dovolený se blíží. Ach jo.
Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Octavia 1.9TDI ALH, 2002, S764.
-
- Aktivista
Pavel píše:No když to vidím tak začínám mít dojem že sranda s rostlinným olejem na nějaký čas skončila....... V létě všude žlutý pole a je po sklizni a cena letí prudce nahoru, kam to všechno zmizelo..... ach jo.
a udělej si na traku přestavbu za 60.000 a návratnost je kde? LPG na koktávce ? tak to chodí, někdy z bláta do louže miloš

-
- Aktivista
Petr H. píše:jojo mám v garáži jednu kárku na LPGčko... a vím proč, a asi ji budu muset začít víc hejčkat ,aby ještě chvíli vydržela. A není to tak dlouho co se mi tu někdo vysmál že si chci koupit kárku na CNG...
. Uvidíme co nakonec vyjde líp. Akorát mě už sere vyhazovat další prachy za blbý káry, už jsem za auta vyházel přez milion a stejně to skončí na šroťáku, nebo buhví kde na ukrajině...
. Takže nám zbývá jedině vymyslet, jak už jsem někde navrhoval získávaní použitelných uhlovodíků z plastů nebo z biomasy. Jestli se Vám do toho chce, alespoň v teoretické rovině, tak založte nové témata, abych viděl, že je zájem. Nerad bych si tady o tom dopisoval sám ze sebou.
o ty plasty je velký zájem já se o to zajímal tak před čtyřmi lety, našel jsem i spřízněnou duši co tomu rozuměla, ale nenašel jsem už kontakt, dá se vyrábět něco jako ropa nebo výpary honit přes kat, tehdy jsem získal kontakt na odformovávací olej a ztratil jsem zájem o PTFE,
a že si dopisuješ sám se sebou to se ti zdá návštěvnost je velká, ale každý čtenář není spisovatel
a LPG? pokud je to karbec tak se to dá jinak vlastně oblbuješ řídící systém, který se stím neumí vypořádat

Ceresol 28,90
Ceresol 28,90 ve SPARU v akci - v Bille stoji treba 38,90...a v siti Benelli v Brne u kauflandu Ponava cepovany stolni olej do aut maji vyprodan, jinak stoji -dle stare cenovky 26,90.
Esco Mk4 1.8D-Boš,5dv,r89,190tkm,taž,dělňas,někdy též Scíplina!+ Š120(2x).Děláme tesařinu,krovy,toč.schody,šopy,pergoly,zahr.bódy,architekturu,jezírka,zahrady vč.rostlin a živ.plotů,který máme skladem.Foto pošlu