Měl jsem na mysli jestli to třeba neumí nějaký vychytávky, který nejsou na první pohled vidět. Chci pořídit Commander 5.1 tak jen sonduju co to bude umět.
opravdu jsem nemněl na mysli klon, ten se dá navíc sehnat podstatně levněji než za 4000,- za tyhle peníze to kupujou blázni na aukru a podobnejch inzertních stránkách
marquee píše:opravdu jsem nemněl na mysli klon, ten se dá navíc sehnat podstatně levněji než za 4000,- za tyhle peníze to kupujou blázni na aukru a podobnejch inzertních stránkách
tak kdyz nemas namysli klon tak ofiko verze 5.1uz je hodne stara ted je verze 6.0 kdyz kupujes origo tak v tom instalacnim souboru je i navod to vim protoze mam taky ofiko a naky utajeny veci bych rek ze tam nejsou
marquee píše:opravdu jsem nemněl na mysli klon, ten se dá navíc sehnat podstatně levněji než za 4000,- za tyhle peníze to kupujou blázni na aukru a podobnejch inzertních stránkách
tak kdyz nemas namysli klon tak ofiko verze 5.1uz je hodne stara ted je verze 6.0 kdyz kupujes origo tak v tom instalacnim souboru je i navod to vim protoze mam taky ofiko a naky utajeny veci bych rek ze tam nejsou
MAX píše:A nebyl by lepší VagProg 2008, i z důvodu třeba update ?
ja bych rekze to co chce koupit tak je jen can a klon takze tak 4000kc a ne 20 litru za vag progg stejne lepsi je commander ofiko a update zdarma
O co vie commander ofico viac ako vagpog 2008?
jde o to co si u commandru zaplatis posledni novinka je edc 16 kilometry piny a edc 17 cteni kilometru nebo aktivace tv za jizdy v audi rek bych ze je i vetsi pokryti budiku po k line i can stale neco updatujou treba audi umi super po k line kilaky atd se koukni na ofiko stranky tam pisou vse