ohřívače vody???

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

live69
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od live69 »

vybava je to highline ale asi to nebylo nic moc, třeba tempomat to taky nemá a airbagy jen dva! Když jme u toho jak to bylo u pašíku s těma výbavama????
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Olda 28
Přispěvovatel

Příspěvek od Olda 28 »

Huml píše:i kdyby jsi tam měl, tak ti teď moc nepomůžou, leda by u vás bylo 10 pod nulou
já jezdím malé vzdálenosti tak jsem to zapojil trocu líp tak mi to běhá i v létě a vypíná to při 70C kdyby měl někdo zájem mohu poradit jak na to ;)
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

to je zaujimave, napis.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
skacpi
Přispěvovatel

Příspěvek od skacpi »

tak poraď,dík
Olda 28
Přispěvovatel

Příspěvek od Olda 28 »

jak jsou v tý krabici ty dvě ovládací relé jedno ovládá 1 žhavič a druhé 2 žhaviče, tak jak jde na ně ovládání od počítače tak jsem to odpojil myslím že je to ovládané kostrou už je to dlouho co jsem to dělal musel bych se podívat,tak jsem ty dva dráty 1+1 od každého relátka spojil a napojil na vratnou tepelnou pojistku 70C ty dva spojené dráty na pojistku a spojistky na kostru.Pojistku jsem přidělal na ten hli. vývod co jde z hlavy do chladiče za ty 3 žhaviče.Když tak mohu poslat foto a moje schéma ;) Maká to jak fík, je to znát na krátké vzdálenosti mnohem líp se zvedá teplota
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

kde si zohnal tu vratnu tepelnu poistku a co stoji? Neislo by to prerobit v datach RJ?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Olda 28
Přispěvovatel

Příspěvek od Olda 28 »

misoVW píše:kde si zohnal tu vratnu tepelnu poistku a co stoji? Neislo by to prerobit v datach RJ?
pojistka stála cca70,- a potom obchodě bych se musel podívat myslím (HADEX) ale nejsem si jist
Deivid
Přispěvovatel

Příspěvek od Deivid »

OD kdy se ty žhaviče vůbec zapínají?Myslím teplotně?Já dal před chladič ještě papír,pro jistotu.
Olda 28
Přispěvovatel

Příspěvek od Olda 28 »

Deivid píše:OD kdy se ty žhaviče vůbec zapínají?Myslím teplotně?Já dal před chladič ještě papír,pro jistotu.
myslím když je ven.teplota pod -5C a alter.má dostatečnou zásobu a topení na plno
Olda 28
Přispěvovatel

Příspěvek od Olda 28 »

Olda 28 píše:
misoVW píše:kde si zohnal tu vratnu tepelnu poistku a co stoji? Neislo by to prerobit v datach RJ?
pojistka stála cca70,- a potom obchodě bych se musel podívat myslím (HADEX) ale nejsem si jist
už jsem to našel zde http://www.ame.cz/Pasivni-soucastky,rez ... 023000.htm
sydny
Sběrač informací

Příspěvek od sydny »

live 69 píše:vybava je to highline ale asi to nebylo nic moc, třeba tempomat to taky nemá a airbagy jen dva! Když jme u toho jak to bylo u pašíku s těma výbavama????
to asi HIGHLINE nebude mám všechno krom tý sítky v kufru
http://magazin.auto.cz/testy/vw-passat- ... 96-kw.html
mala spotreba velkej kroutak- Passat 2001 Highline 130hp, Vento 1994 GT 90hp, Peugeot 309 1988 1,9 GTI 120hp, Facko 1989 ten je rad ze jede
RUNDA

Příspěvek od RUNDA »

daj sem vin...
Deivid
Přispěvovatel

Příspěvek od Deivid »

Olda 28 píše:
Deivid píše:OD kdy se ty žhaviče vůbec zapínají?Myslím teplotně?Já dal před chladič ještě papír,pro jistotu.
myslím když je ven.teplota pod -5C a alter.má dostatečnou zásobu a topení na plno
S tím topením naplno to myslíš jak?Jakože musí být zapnuté topení naplné kule aby to vyhřívalo?To ne...
Deivid
Přispěvovatel

Příspěvek od Deivid »

Olda 28 píše:jak jsou v tý krabici ty dvě ovládací relé jedno ovládá 1 žhavič a druhé 2 žhaviče, tak jak jde na ně ovládání od počítače tak jsem to odpojil myslím že je to ovládané kostrou už je to dlouho co jsem to dělal musel bych se podívat,tak jsem ty dva dráty 1+1 od každého relátka spojil a napojil na vratnou tepelnou pojistku 70C ty dva spojené dráty na pojistku a spojistky na kostru.Pojistku jsem přidělal na ten hli. vývod co jde z hlavy do chladiče za ty 3 žhaviče.Když tak mohu poslat foto a moje schéma ;) Maká to jak fík, je to znát na krátké vzdálenosti mnohem líp se zvedá teplota
No jo,ale teď když to neovládá PC,tak se klidně může stát,že to altík nestačí živit,tzn. že nemá nějakou tu rezervu a přitom odebíráš proud pro ty žhavičky....
Olda 28
Přispěvovatel

Příspěvek od Olda 28 »

Deivid píše:
Olda 28 píše:jak jsou v tý krabici ty dvě ovládací relé jedno ovládá 1 žhavič a druhé 2 žhaviče, tak jak jde na ně ovládání od počítače tak jsem to odpojil myslím že je to ovládané kostrou už je to dlouho co jsem to dělal musel bych se podívat,tak jsem ty dva dráty 1+1 od každého relátka spojil a napojil na vratnou tepelnou pojistku 70C ty dva spojené dráty na pojistku a spojistky na kostru.Pojistku jsem přidělal na ten hli. vývod co jde z hlavy do chladiče za ty 3 žhaviče.Když tak mohu poslat foto a moje schéma ;) Maká to jak fík, je to znát na krátké vzdálenosti mnohem líp se zvedá teplota
No jo,ale teď když to neovládá PC,tak se klidně může stát,že to altík nestačí živit,tzn. že nemá nějakou tu rezervu a přitom odebíráš proud pro ty žhavičky....
To je jasný,zapomněl jsem dodat že jsem tam dal altik z octyII 140AH s klasikou 120AH jsem cca jednou měsíčně musel dobít ;)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“