Odstranění imobilizéru u LII

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Losky
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Odstranění imobilizéru u LII

Příspěvek od Losky »

Ahoj, dá se nějak odstranit imobilizér z Laguny II, rok výroby 11/02? Teda lépe řečeno, dá se deaktivovat? A druhý dotaz, dá se změnit kód zámku řízení. V Renaultu mi řekli, že musím koupit pouze nový, který není nakódovaný. Prý z vrakoviště to nejde, protože kód už jednou byl zadán a prý není návratu. Je to pravda?
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

jo,je to tak
engineers bussines

Co by se možná dalo, přehrát z puvodní jednotky do té z vraku.
Pokud je na autě mechanický problém.
Takhe by to mohlo fungovat
Laco19
Sběrač informací

Re: Odstranění imobilizéru u LII

Příspěvek od Laco19 »

Losky píše:Ahoj, dá se nějak odstranit imobilizér z Laguny II, rok výroby 11/02? Teda lépe řečeno, dá se deaktivovat? A druhý dotaz, dá se změnit kód zámku řízení. V Renaultu mi řekli, že musím koupit pouze nový, který není nakódovaný. Prý z vrakoviště to nejde, protože kód už jednou byl zadán a prý není návratu. Je to pravda?
Ty si tiez na vsetkych forach ;) ...
Je to pravda, oficialne sa neda pouzity zamok pouzit v inom aute.
Skusal si uz vadny zamok doma na stole rozobrat? Problem by som riesil naozaj az po zisteni, ze je vovnutri nieco neopravitelne poskodene.
Ak sa to da "nedestrukcne" rozobrat, opravoval by som to vymenou mechanickych dielov zo zamku z vrakoviska (elektronika by mala byt OK).
Losky
Přispěvovatel

Re: Odstranění imobilizéru u LII

Příspěvek od Losky »

Laco19 píše:
Losky píše:Ahoj, dá se nějak odstranit imobilizér z Laguny II, rok výroby 11/02? Teda lépe řečeno, dá se deaktivovat? A druhý dotaz, dá se změnit kód zámku řízení. V Renaultu mi řekli, že musím koupit pouze nový, který není nakódovaný. Prý z vrakoviště to nejde, protože kód už jednou byl zadán a prý není návratu. Je to pravda?
Ty si tiez na vsetkych forach ;) ...
Je to pravda, oficialne sa neda pouzity zamok pouzit v inom aute.
Skusal si uz vadny zamok doma na stole rozobrat? Problem by som riesil naozaj az po zisteni, ze je vovnutri nieco neopravitelne poskodene.
Ak sa to da "nedestrukcne" rozobrat, opravoval by som to vymenou mechanickych dielov zo zamku z vrakoviska (elektronika by mala byt OK).
Dneska to kuchnu, jestli se mi podaří sundat ten tapecírunk. Včera jsem to zkoušel a ne a ne na to přijít:) Pak se uvidí, co dál
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“