Odstranění imobilizéru u LII
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Odstranění imobilizéru u LII
Ahoj, dá se nějak odstranit imobilizér z Laguny II, rok výroby 11/02? Teda lépe řečeno, dá se deaktivovat? A druhý dotaz, dá se změnit kód zámku řízení. V Renaultu mi řekli, že musím koupit pouze nový, který není nakódovaný. Prý z vrakoviště to nejde, protože kód už jednou byl zadán a prý není návratu. Je to pravda?
Re: Odstranění imobilizéru u LII
Ty si tiez na vsetkych forachLosky píše:Ahoj, dá se nějak odstranit imobilizér z Laguny II, rok výroby 11/02? Teda lépe řečeno, dá se deaktivovat? A druhý dotaz, dá se změnit kód zámku řízení. V Renaultu mi řekli, že musím koupit pouze nový, který není nakódovaný. Prý z vrakoviště to nejde, protože kód už jednou byl zadán a prý není návratu. Je to pravda?

Je to pravda, oficialne sa neda pouzity zamok pouzit v inom aute.
Skusal si uz vadny zamok doma na stole rozobrat? Problem by som riesil naozaj az po zisteni, ze je vovnutri nieco neopravitelne poskodene.
Ak sa to da "nedestrukcne" rozobrat, opravoval by som to vymenou mechanickych dielov zo zamku z vrakoviska (elektronika by mala byt OK).
Re: Odstranění imobilizéru u LII
Dneska to kuchnu, jestli se mi podaří sundat ten tapecírunk. Včera jsem to zkoušel a ne a ne na to přijít:) Pak se uvidí, co dálLaco19 píše:Ty si tiez na vsetkych forachLosky píše:Ahoj, dá se nějak odstranit imobilizér z Laguny II, rok výroby 11/02? Teda lépe řečeno, dá se deaktivovat? A druhý dotaz, dá se změnit kód zámku řízení. V Renaultu mi řekli, že musím koupit pouze nový, který není nakódovaný. Prý z vrakoviště to nejde, protože kód už jednou byl zadán a prý není návratu. Je to pravda?...
Je to pravda, oficialne sa neda pouzity zamok pouzit v inom aute.
Skusal si uz vadny zamok doma na stole rozobrat? Problem by som riesil naozaj az po zisteni, ze je vovnutri nieco neopravitelne poskodene.
Ak sa to da "nedestrukcne" rozobrat, opravoval by som to vymenou mechanickych dielov zo zamku z vrakoviska (elektronika by mala byt OK).