Xenony
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Xenony
Dobry den potřeboval bych poradit mám Golfa 3 96 rok a chtěl bych si na něj dát Xenony přestavbovou sadu tady jsem jednu našel ale bohužel je tam napsáno W-po roce 2004 jestli je to přestavbová sada na H1 tak by to mělo jít všude né nebo je to nějak ošetřeno v zákoně že se to tam nesmí montovat můžete mi prosím vás poradit předem děkuji
Kód: X H1 HID 6.000K
Popis: Xenony H1 HID 6.000K, 12V, 35W. Tyto sady se montují výměnou za stávající žárovkový systém bez zásahu do paraboly. Výbojka je osazena paticí shodnou se žárovkou H1. Svítivost 6.000K zaručuje nejlepší možný odstín světelného toku, tedy nejbělejší světlo.
Sada obsahuje:
2x výbojka s paticí
2x vysokonapěťový startovací transformátor (ballast)
1x propojovací kabeláž
1x kompletní český návod pro montáž.
Na všechny přestavbové HID sady je poskytována plná záruka 24měsíců od data prodeje Certifikace : E11, ISO9001.
U některých vozů je nutná montáž zátěžových modulů, v případě že se provede instalace bez tohoto zařízení, dojde ke zničení startéru a zákaznkovi zaniká zaruka na tuto sadu.
Vozy u kterých je nutné použít zátěžové moduly :
VW - vozy po roce 2004 - VW Golf 5, VW Touran, VW Jetta, VW Transporter 5, VW Passat 6 atd.
Mercedes - vozy od roku výroby 2004
Smart - všechny vozy
Citroen - Berlingo, C5, C6, Xsara, Xsara Picasso
Seat - vozy od roku 2006
Škoda - Octavia II
Peugeot - 307
BMW - od roku 1996 se objevuje chybová hláška na palubním OC, vozy od roku 1999 dokází k blikání světlometů
Většina vozů od roku výroby 2006 vyžaduje montáž zátěžových modulů.
Kód: X H1 HID 6.000K
Popis: Xenony H1 HID 6.000K, 12V, 35W. Tyto sady se montují výměnou za stávající žárovkový systém bez zásahu do paraboly. Výbojka je osazena paticí shodnou se žárovkou H1. Svítivost 6.000K zaručuje nejlepší možný odstín světelného toku, tedy nejbělejší světlo.
Sada obsahuje:
2x výbojka s paticí
2x vysokonapěťový startovací transformátor (ballast)
1x propojovací kabeláž
1x kompletní český návod pro montáž.
Na všechny přestavbové HID sady je poskytována plná záruka 24měsíců od data prodeje Certifikace : E11, ISO9001.
U některých vozů je nutná montáž zátěžových modulů, v případě že se provede instalace bez tohoto zařízení, dojde ke zničení startéru a zákaznkovi zaniká zaruka na tuto sadu.
Vozy u kterých je nutné použít zátěžové moduly :
VW - vozy po roce 2004 - VW Golf 5, VW Touran, VW Jetta, VW Transporter 5, VW Passat 6 atd.
Mercedes - vozy od roku výroby 2004
Smart - všechny vozy
Citroen - Berlingo, C5, C6, Xsara, Xsara Picasso
Seat - vozy od roku 2006
Škoda - Octavia II
Peugeot - 307
BMW - od roku 1996 se objevuje chybová hláška na palubním OC, vozy od roku 1999 dokází k blikání světlometů
Většina vozů od roku výroby 2006 vyžaduje montáž zátěžových modulů.
Jo zkopíroval ale právě mě zaráží to že jsem si myslel že ty přestavbové sady jsou univerzální a ně jenom na něco tak se ptám jak to je jestli to mám objednat nebo mám na to kašlat myslel jsem že by my tady mohl někdo poradit s tunerů kteří už něco podobného montoval a mají s tím zkušenosti než aby my to doma leželo to rači na to kašlu

ked ti možem poradit tak nekupovat ČINSKU prestavbovu sadu. Kvalitne činske predradniky to je fakt úžas... sere sa to a v niektorych svetlach to fakt oslnuje a ani to moc dobre nevyzera. Keď xenony tak jedine s čočkou a kvalitne komponenty- predradniky, čočoky, vybojky- Hella, AL, alebo phillips, tie philips sady sa predavali fakt za par korun, je s tym sice viac roboty ale aspon to poriadne a spolahlivo svieti a vyzera to fakt ovela lepšie.
Golf 4 TDI, Golf 2 TDI, Daihatsu Charade 1,3 16V 4WD
http://cs.wikipedia.org/wiki/Barevn%C3%A1_teplotakenz007 píše:ak xenon tak niečo oklo 5000k 6000k je už moc ,prestavbovka je v pohode ale potrebuješ na to aj svetla , najlepšie ked napišeš na ake to má byt auto

Zdravím mám Golfa 3 1,9TDI 66Kw 96 rok je to kombik ty xenony s tou čočkou tam nepůjdou ne to bych musel koupit nové světla a na tak starý auto to nemá cenu ty xenony vyprodávají za 1800 tak mě napadlo že bych si trochu vylepšil káru abych líp viděl a ta teplota je v pořádku ne 6000 K: jasné polední světlo no a světla jsou takové ty klasické oválné bez mlhovek jo a prosím tě Tomasvw mohl bys tady hodit nějaké ty adresy na ty levné xenony
děkuji

děkuji

-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
mam cinskou Hid-ku a funguje dobre.zadne ruseni radia atd. v origo lampach se mi daji normalne seridit a nikoho neoslnuju.kazdej tu radi hella,osram.....co chcete aby nase svetla byly drahsi jako cely auto?.
niceho se neboj normalne je tam loupni,serit svetla a jezdi.ja je tenkrat kupoval za 2300 a spokojenost.tak at to sviti!!!!
niceho se neboj normalne je tam loupni,serit svetla a jezdi.ja je tenkrat kupoval za 2300 a spokojenost.tak at to sviti!!!!
Rover 825 TD, 89kW @ 110kW
No ty světla mají i nějaké ty certifikáty Na všechny přestavbové HID sady je poskytována plná záruka 24měsíců od data prodeje Certifikace : E11, ISO9001. ale právě mě zarazilo to že jsem si myslel že jsou všechny přestavbové xenony univerzální a né na určité modely aut viz text VW - vozy po roce 2004 - VW Golf 5, VW Touran, VW Jetta, VW Transporter 5, VW Passat 6 atd.
Cena je si myslím příznivá
Katalogová cena: 5260 Kč
Vaše cena (včetně 66% slevy) : 1790 Kč
Cena je si myslím příznivá
Katalogová cena: 5260 Kč
Vaše cena (včetně 66% slevy) : 1790 Kč
Ježiš ja jsem blbej jsem si to blbě přečetl já jsem myslel že to je jenom na vozy co jsou tam napsané a oni tam mají Vozy u kterých je nutné použít zátěžové moduly : já jsem si to neuvědomil že na ostatní to jde a na ty co jsou tam vypsané se musí dokoupit ten zátěžový modul jinak jsem to objednal tady
http://www.tuning-centrum.cz/product/52 ... -6000k-12v
ještě jednou se omlouvám
http://www.tuning-centrum.cz/product/52 ... -6000k-12v
ještě jednou se omlouvám