BMW 3rada - jaky motor je nej?

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jokamxw
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

BMW 3rada - jaky motor je nej?

Příspěvek od jokamxw »

Zajimalo by me jaky je asi nejspolehlivejsi motor v 3-kove rade r.v. 2006 a vic....Nevim o tom absolutne nic ale zajimalo by me to.
GIV
barvas
Přispěvovatel

Příspěvek od barvas »

Nejspolehlivější motor r.v. 2006 a vic..... Kdyby jsi se ptal na zkušenosti se spolehlivostí motoru u nějakého čínského skutru po necelých dvou letech provozu, chápu, ale u auta?
Miso.S.
Přispěvovatel

Příspěvek od Miso.S. »

barvas píše:Nejspolehlivější motor r.v. 2006 a vic..... Kdyby jsi se ptal na zkušenosti se spolehlivostí motoru u nějakého čínského skutru po necelých dvou letech provozu, chápu, ale u auta?
Tak iná otázka aké máte skusenosti 320D r.v. 2001. Ja som naučený na motori TDI od VW ale chcem kúpiť niečo nové skúšal som takéto auto ale neviem tomu dojsť nejako na chuť ale pritom bolo BMW vždy môj sen a teraz som z toho akýsi sklamaný. Neviem či to auto bolo už zničené alebo čo ale nemal som z toho dobrý pocit. Zlý zvuk celé sa to nejako chvelo. Asi tam boli stočené km. Na tachometre malo 150t.

Dík za názory Mišo
barvas
Přispěvovatel

Příspěvek od barvas »

Vystřídal jsem dost aut ne proto že bych nevěděl co z penězi ale jako automechanik, tím že se v tom člověk pohybuje je stále do něčeho zamilovanej a touží po změně.
Měl jsem dvě BMW, jednu 520 benzín v roce 1991 r.v.85 a hodnocení nic moc. Před tím jsem měl rok mazdu 626 2l benzín a super, pohodlnější, ovladatelnější, živější a spolehlivější.
Pak bylo hodně aut ale asi před 4 lety jsem narazil na BMW 525 2,5 TDS výstavní kousek, jako když sjede právě z linky. Přesto že jsem to auto znal, tak jsem ho z kolegy pečlivě prozkoumal a ač mi rozum velel BMW a ještě ke všemu v naftě ne, druhé já mě ukecalo.
Chyba, neuvěřitelná kasička na peníze, jen motor mě jednu závadu za druhou, jen se opravilo jedno v zápětí následovalo další a to i přes troufám si říci kvalifikovanou péči. Takové problémy s motorem od např. VW, Peugeotu, japonců či korejců z praxe i jako uživatel opravdu neznám.
Nemohu s klidným svědomím nikomu doporučit ojeté BMW s naftovým motorem.
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

no nevim ale srovnavat 320d s 2,5tds asi nelze
u 20 nebo30d je jediny problem se vstrikovaci pri pouziti nekvalitni nafty,ale jinak v poho
Drag Power
whiskadelic
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whiskadelic »

toho se napsalo všude tuny...staci zajit na bmwklub a hledat....obecne se rika, ze nej motor je 330i 330d 150kw jinak obecne 6tivaly patri k tomu lepsimu
Lada 1300/Felicia/Octavia/BMW 330D touring/S-Max
Odpovědět

Zpět na „BMW“