Dnes sa Tatkovi podarilo naburat golfa V, Ked som to auto uvidel bolo mi ho až lúto, ale čo už sa da robit. Teraz čaka v jednom servise na analyzu čo všetko je rozbite. Zatial mam len fotky. Co myslite je to ešte na opravu?

Moderátoři: šulda, Moderátoři
ber to tak že sám nevim pomalu co mámGolfino píše:ked sa to auto bude robit sa urcite ozvem a co konkretne mas na golafa V pripadne aka cena?
z origos dielov tu hranicu 200 000 mozno povazovat za velmi velmi dobru opravu - myslim aj poskladanie v original servise. Mna len na tom vsetkom zaraza, preco ste si neplatili havarijnu poistku?Golfino píše:Ved to...vsetko je neska o peniazoch, tipek z odtahovky mi hovoril ked sme to auto nakladali povedal ze oprava može stat ale 200 000 SK, ja som len oci prevratil, keby ma oprava stat tich 200 000 sk tak to radsej kupim ine. Nastastie ze ma fotrik kontakty skoro vsade...uz su aj diely, niektore samozrejme originaly zabezpecene
, inak co myslite, taky hruby odhad kolko by mohla stat oprava tohto auta? (oprava iba z origos dielov)