zahada felicia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

autovtip
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od autovtip »

dik za rady, v pondelok mi to privezie do dielne, tak sa na to pozriem osobne a uvidime.
Scania V8 480
Přispěvovatel

Příspěvek od Scania V8 480 »

a co svicky? nedal tam nekdo jiny nez maji byt?
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

Taky jsem podobnou věc řešil u TIPA a byl to snímač otáček!
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
ČONR
Přispěvovatel

Re: zahada felicia

Příspěvek od ČONR »

autovtip píše:kamoš mi volal, že rieši problem na felicii 1,3 jednobodovy vstrek, auto prejde cca 3 km a zdochne, vypneš kluč naštartuješ znovu a zase ide cca 3km, vymenil komplet vstrekovanie, čerpadlo v nadrži, riadiacu jednotku motora a stale to iste, nemal niekto niečo podobne?
Nemá tam namontované LPG?
colorconceptGT
Přispěvovatel

Příspěvek od colorconceptGT »

videl som to u preliatej 1,6 feldy olejom ...mala upchaty kat...tiez isla tak 3 az 5 km a zdochla...ale to uz nesla nastartovat az po chvili...
VW GOLF III VARIANT 1.9TDI COLORCONCEPT r.98
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

colorconceptGT píše:videl som to u preliatej 1,6 feldy olejom ...mala upchaty kat...tiez isla tak 3 az 5 km a zdochla...ale to uz nesla nastartovat az po chvili...
a v čem byl problém přelitá olejem nebo benálem, já jich pár přelil na 4 litry a problém nebyl prostě jsem sem nevěděl že se lije 3.5 autodata nějak tehdy nebyly miloš
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

(LOL) miloši a měrku jste v tý době taky neměli?tak tohle je už moooooc
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
slovacek.milos
Aktivista

Ladas píše:(LOL) miloši a měrku jste v tý době taky neměli?tak tohle je už moooooc
toš lado no zas mě nemusíš tak peskovat,
měli jsme měrku a nepodívali se prostě napíšu pravdu a stou nejdál dojdeš, a pak jsem zjistil bylo tam půl centimetru nad ryskou, prostě škodovka 4 lity, dneska jsem na autodatách a leju třeba 3.2 nebo kolik je pro daný motor
učený z nebe nespadl a i takový průser se mi v životě povedl já se za to nestydím :-D miloš
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

no jednou dvakrát max. ale pak bych si už dával pozor ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
MirekX
Aktivista

Příspěvek od MirekX »

slovacek.milos píše:
colorconceptGT píše:videl som to u preliatej 1,6 feldy olejom ...mala upchaty kat...tiez isla tak 3 az 5 km a zdochla...ale to uz nesla nastartovat az po chvili...
a v čem byl problém přelitá olejem nebo benálem, já jich pár přelil na 4 litry a problém nebyl prostě jsem sem nevěděl že se lije 3.5 autodata nějak tehdy nebyly miloš
tos nemyslel vážně, že ne? :)
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

MirekX píše:
slovacek.milos píše:
tos nemyslel vážně, že ne? :)
ne on se nás snaží pobavit před pracovním týdnem (rofl)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

ty voe, vzdyt autodatum se v tehle vecech neda verit, takze tu merku musis tak i tak pouzit, ach jo, doba je zla... (LOL)
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Richi
Přispěvovatel

Příspěvek od Richi »

Bylo nebylo.
Známý kdysi pracoval v JZD a jezdil i se všemi těmi zemědělskými stroji.
A vyprávěl, jak jednou takhle připravovali kombajny na sklizeň no a měnil se i olej.
V onom JZD pracoval i jeden moc šikovný chlapec po vyučení. Byl ochotný a aktivní, byl i synem nějakého tajemníka, mistra nebo předsedy, takže nevadilo, že byl trochu "levej".
Byl za tu krátkou chvíli již proslulý nejedním podařeným kouskem a tak si na něj ostatní dávali trochu pozor.
Z motoru vypustili olej, chlapec dostal za úkol donést konev nového oleje a ten můj známý si šel dát cigárko nebo nějakou pauzičku.
A potom vyprávěl:

"Čéče tak kecám s ostatními a nějak tomu nevěnuji pozornost. Viděl jsem ho jít s tou konví a za chvíli s další a potom ještě jednou.
A protože to byl idiot tak mi to začalo být trochu divný né.
Jdu se tam podívat jak mu to jde a on mi říká, že ještě trochu oleje a už to za chvíli bude, ale že ještě nevidí hladinu.
Ten blbec to tam lil a potom koukal tou dírou kdy tam už bude dost oleje."

Nevím jak to doopravdy bylo a ani jak vlastně vypadá motor od nějakého kombajnu, jak jsem koupil tak prodávám, ale to k těm vašim měrkám. :D
slovacek.milos
Aktivista

těch olejů dělám hodně, přelil jsem feldu a jednu audi, o centimetr, auta jely v pohodě v servisce je nakonec zkušební jízda a pak jsem na to přišel a olej odpustil, jinak bych o tom nepsal, stalo se v minukém století,

a co se týče JZD tam se vyváděli běžně psí kusy, když mi bylo 17 tak jsem sklápěl vzduchem vlečku a nesdělal bočnici, tak jsem se naučil udělat novou :-D miloš
jendakomin
Přispěvovatel

Příspěvek od jendakomin »

mě jednou tu samou věc dělalo ukostření pa. čerpadla v zad. světle. Očko se ohřálo a nepřevádělo. po 30 sec. dobrý a po 5 km to samý... skus to
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“