dotaz 4 motion passat TDI

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kléma
Sběrač informací
Odpovědi: 0

dotaz 4 motion passat TDI

Příspěvek od kléma »

Ahoj lidi-pochopil jsem že pasaty B5 (prostě motory podélně) používají vlastně quatro-torsen. Mám zájem o toto vozidlo-vzhledem k ceně je dobrá volba TDI 81KW?. Kolik to žere a jaké máte zkušenosti?. A ještě jedna věc-je ta podvozková část shodná popřípadě záměnná s Audi a s jakou (quatro). A ještě by mě zajímalo jestli je ten podvozek passatu 4motion nějak upraven-myšleno hlavně zvýšen oproti sérii. dík kléma
HUMMER
Přispěvovatel

Příspěvek od HUMMER »

ses ve spatnem foru :D hot to do problemy z vw a ne mezi nemecke vozy,podivej se na nadpis (noteeth)
VW PASSAT 96KW,02
váha
Aktivista

Re: dotaz 4 motion passat TDI

Příspěvek od váha »

kléma píše:Ahoj lidi-pochopil jsem že pasaty B5 (prostě motory podélně) používají vlastně quatro-torsen. Mám zájem o toto vozidlo-vzhledem k ceně je dobrá volba TDI 81KW?. Kolik to žere a jaké máte zkušenosti?. A ještě jedna věc-je ta podvozková část shodná popřípadě záměnná s Audi a s jakou (quatro). A ještě by mě zajímalo jestli je ten podvozek passatu 4motion nějak upraven-myšleno hlavně zvýšen oproti sérii. dík kléma
Ano pochopil jsi to správně,je to quattro,myslim II.gen,tj. že mezinápravový diferenciál má poměr 50:50.81kw TDI jsem měl,auto na normální ježdění v sérii to žádnej závodník to nebude.Co se týká podvozku je shodný s Audi A6 a zvýšen cca o 1cm oproti normálnímu passatu ;)
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Sigi
Přispěvovatel

Příspěvek od Sigi »

kléma píše:Ahoj lidi-pochopil jsem že pasaty B5 (prostě motory podélně) používají vlastně quatro-torsen. Mám zájem o toto vozidlo-vzhledem k ceně je dobrá volba TDI 81KW?. Kolik to žere a jaké máte zkušenosti?. A ještě jedna věc-je ta podvozková část shodná popřípadě záměnná s Audi a s jakou (quatro). A ještě by mě zajímalo jestli je ten podvozek passatu 4motion nějak upraven-myšleno hlavně zvýšen oproti sérii. dík kléma
Ahoj, já s tím jezdím v průměru za 6. Když na to šlapu, tak za 6,5 - 7. No a s vlekem a dvouma koňma za 9. Skušenosti jsou super. Zrovna v sobobu jsem byl s koňma na Hubertu a nějakej typ s transportérem se mi tam posmíval - jestli to prej to malé autíčko uveze. Když zůstal viset na podmáčené louce a já jsem se okolo něj otočil a odjel, tak už se asi nesmál. :D
VW Passat Syncro 1,9 Tdi 81 kW - AFN, jednohmota Valeo, EGR + KAT off - auto je prodané

Mitsubishi Pajero 3,2 DiD
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

phamersky píše:ses ve spatnem foru :D hot to do problemy z vw a ne mezi nemecke vozy,podivej se na nadpis (noteeth)

VW passat je němec abys věděl
moje skype je Mira.B.M.W
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

MIR.B.M.W píše:
phamersky píše:ses ve spatnem foru :D hot to do problemy z vw a ne mezi nemecke vozy,podivej se na nadpis (noteeth)

VW passat je němec abys věděl
Jenže fórum je rozděleno na ...VW group a Neměcké vozy (mimo VW) ;)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

[
Ahoj, já s tím jezdím v průměru za 6. Když na to šlapu, tak za 6,5 - 7.

no tak to nechapu...jak je mozny ze ja se v prumeru pod 7.5l nedostanu (wallbash) a to nejezdim nejak sportovne...cestovni rychlost vsude je cca 110 a po meste lazo plazo ale spis vic nez 50 protoze 50 se stim jet nejak neda :D no a dalnice tak 13é az 140 :roll: ....je to normalni...s predohrabem jsem jezdil s tim samim jiznim stylem o 2l min :?
lubomt
Aktivista

Příspěvek od lubomt »

HUMMER píše:ses ve spatnem foru :D hot to do problemy z vw a ne mezi nemecke vozy,podivej se na nadpis (noteeth)
clovek,nevidis? Ved VW Passat vari patri pod Toyotu?
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“