Tento týden mi Ríša vylepšil mojí hapinu.Ještě pred tím jsem tam dal od Andreho turbo 150 ,výfuk nerez vnitřek 66 mm a col. velkej jako je vodní chladič.Je to sice docela nanic, protože ho víc jak z poloviny zakrejvá nárazník a po 6 sprintu do zkušebního kopce v Plzni byla teplota v sacím potrubí na 90 stupních.Jinak to ale jede moooc pěkně a u nás na zkušebním vršku se mi zvedla maximálka ze 195 na 210. Jedinýco mi to začalo dělat je ,že při 2000 až 2500 ot. a plném plynu v motoru mírně vibruje a pak při prudkém přidání plynu něco zaskřípe jako když šoupnu pixlou od rybiček po betonu.Dneska jsem nacpal všude kde by mohlo něco o sebe klepat molitany ,ale žádnej efekt. Jinak jsem s čipováním nadmíru spokojen a je možný ,že tyto dvě závady s tím vůbec nesouvisí protože to začalo až druhej den.
vlastní chladící plocha je 580x360x35,ale jak už jsem psal jsou mouchy nalepený jen v 10 centimetrovým proužku dole.Budu muset přemístnit spz a zvětšit přístup vzduchu.
Libor Hanzal píše:Tento týden mi Ríša vylepšil mojí hapinu.Ještě pred tím jsem tam dal od Andreho turbo 150 ,výfuk nerez vnitřek 66 mm a col. velkej jako je vodní chladič.Je to sice docela nanic, protože ho víc jak z poloviny zakrejvá nárazník a po 6 sprintu do zkušebního kopce v Plzni byla teplota v sacím potrubí na 90 stupních.Jinak to ale jede moooc pěkně a u nás na zkušebním vršku se mi zvedla maximálka ze 195 na 210. Jedinýco mi to začalo dělat je ,že při 2000 až 2500 ot. a plném plynu v motoru mírně vibruje a pak při prudkém přidání plynu něco zaskřípe jako když šoupnu pixlou od rybiček po betonu.Dneska jsem nacpal všude kde by mohlo něco o sebe klepat molitany ,ale žádnej efekt. Jinak jsem s čipováním nadmíru spokojen a je možný ,že tyto dvě závady s tím vůbec nesouvisí protože to začalo až druhej den.
mnooo vzhledem k tomu ze mam taky hapinu by me docela zajimalo, jak si tam naprasil ten vetsi IC, pac ten original je schovanej v pravym podbehu a tezko se tam vejde neco jinyho