petrsk píše:mam na bezaromatiku nabehanejch 30 000km a zadnej problem a to motor ma uz za sebou 300 000.
Tohle do nafty??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
jednoducho
1. otvoris flasku
2. nalejes
ale nie.. davam tiez tak 2 deci na 10 litrov paliva co je dost male percento a rozhodol som sa pre to ze :
niekto na to jazdi bez problemov 30 000 km
, s6006 a s6006D Bezaromatik su odlisne len v podiele tzv "tazkeho benzinu" - ktory je mimochodom majoritna zlozka drvivej vacsiny aditiv.ten bezaromatik ho ma viac takze ma asi lepsie ucinok... okrem toho synteticke riedidla neodmastuju . ked sa moze dat do nafty povolene percento benzinu v zime tak preconie ina forma benzinu...
1. otvoris flasku
2. nalejes

ale nie.. davam tiez tak 2 deci na 10 litrov paliva co je dost male percento a rozhodol som sa pre to ze :
niekto na to jazdi bez problemov 30 000 km

Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Tak jsem se rozhodl pro serióznější výzkum působení bezaromatiku.Používám ho delší dobu a ku spokojenosti,ale pravý "orgasmus" přišel teď po prvním startu v mrazu.Chytá to jak benzín.Teď teda k výzkumu.Jsem chemik,tak jsem testoval možné působení a zjistil jsem,že už malý (1:200) přídavek bezaromatiku snižuje povrchové napětí nafty.Tudíž lépe "práší". Stran startů jsem si namíchal svůj recept a to bezaromatik-petrolej-olej do 2T(polosyntetika Homelite) 2:2:1. Dávám 0,5l na 55l a spokojenost.
ja na bezaromatik chodim uz skoro rok plna spokojnost miesam to v pomere 7 deci bezaromatik+3 deci synetiticky olej do dvojtaktu od repsolu,takze mam toho vlastne liter na plnu nadrz 70l,kto zo slovenska ma problem zohnat bezaromatik viem pomoct SZ
Audi A4,1,9Tdi,96kW PD,AVF,avant,quattro,6-kvalt,´02
Kvalitní nafta z Rakous je hezká věc,ale kdo má monitorovat benzínky,jaký auto kam vozí naftu.Samozřejmě,že z JZD nafty neudělaš kvalitní ani kanystrem bezaromatiku,ale s běžnou naftou to dělá divy.Tak nám tu alchymii nechej.Samo,že kdybych měl common raila,tak si dám tu práci tankovat kvalitu.Ale do své atmosférické rotační hajtry tankuju co je + 0,5l zmíněné směsi,co si vozím s sebou v kufru a naprostá spokojenost.Hlavně jak říkám - ty zimní starty 

-
- Přispěvovatel
Ahoj kde to kupujes...som z KE...a je to problem v Ke zohnat?
bernardi píše:ja na bezaromatik chodim uz skoro rok plna spokojnost miesam to v pomere 7 deci bezaromatik+3 deci synetiticky olej do dvojtaktu od repsolu,takze mam toho vlastne liter na plnu nadrz 70l,kto zo slovenska ma problem zohnat bezaromatik viem pomoct SZ
VW GOLF III VARIANT 1.9TDI COLORCONCEPT r.98