Kam bufik

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Breeoom
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Kam bufik

Příspěvek od Breeoom »

zdarec. koupil sem si bufik , jako ze nezavisly topeni (ebr D4W). ted premyslim kam ho napojit. Auto O2 1.9tdi 77kw. na klimu se mi nechce z toho duvodu, ze potrebuju ohrat hlavne motor a klima ma podle me zbytecne velkou spotrebu proudu a mam strach ze pak nenatocim ... Kam teda pripojit hadice aby to ohrivalo jen maly okruh motoru? Nasel sem tam ze filtr oleje je chlazeny/ohrivany vodou. co to napojit na to?? a pokud pak bude bufik vypnuty, bude prez nej normalne voda protykat??? a jeste jestli nekdo nevi kde sehnat drzak nebo montazni sadu... dik moc...
4l/100km tomu rikam prima spotreba...
pafka
Aktivista

Příspěvek od pafka »

koukám na tu spotřebu , (hm) , to nemám ani na volnoběh :D , tak to ten bufík do auta ani nedávej , protože budeš neštastný , bere tak 0,6 l za hodinu ;)
Breeoom
Přispěvovatel

Příspěvek od Breeoom »

pafka píše:koukám na tu spotřebu , (hm) , to nemám ani na volnoběh :D , tak to ten bufík do auta ani nedávej , protože budeš neštastný , bere tak 0,6 l za hodinu ;)
to bylo kdysi davno (rofl) ted uz se mi dlouho nic podobnyho nepodarilo (wallbash) a na spotrebu kaslu kdyz se jedna o zivotnost motoru. Proto mam tak malou spotrebu, protoze studeny motor se nema honit a cestou do prace 18km se mi v zime neohreje skoro nikdy tak to honit nemuzu...
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

no jo ale to má tu spotřebu na jedničce, at to vyfotí i na dvojce s aspon dvouma tisícema najeto :P
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
Breeoom
Přispěvovatel

Příspěvek od Breeoom »

live 69 píše:no jo ale to má tu spotřebu na jedničce, at to vyfotí i na dvojce s aspon dvouma tisícema najeto :P
v lete se mi drzela i na dvojce spotreba 4,2 ... ale podle dolejvani do nadrze to je vzdycky o pullitru vic, takze real spis 4.8 (hm) ale i tak lepsi nez deset benzinu
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

a bufík ti ohřeje i skla? já mam přístřešky tak skla nezamrznou, a když moc mrzne hodím do motorového prostoru ráno ventilátor, mám přímotop tak moc nesežere :-D miloš
vosa
Nováček

Re: Kam bufik

Příspěvek od vosa »

Breeoom píše:zdarec. koupil sem si bufik , jako ze nezavisly topeni (ebr D4W). ted premyslim kam ho napojit. Auto O2 1.9tdi 77kw. na klimu se mi nechce z toho duvodu, ze potrebuju ohrat hlavne motor a klima ma podle me zbytecne velkou spotrebu proudu a mam strach ze pak nenatocim ... Kam teda pripojit hadice aby to ohrivalo jen maly okruh motoru? Nasel sem tam ze filtr oleje je chlazeny/ohrivany vodou. co to napojit na to?? a pokud pak bude bufik vypnuty, bude prez nej normalne voda protykat??? a jeste jestli nekdo nevi kde sehnat drzak nebo montazni sadu... dik moc...
koukni se do sekcí s sharanama tdi motory to mají všichni a poměrně to rozebírají do podrobna
alha 1
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

Milos, Ty si teda expert :) Co tak predlzovak a vozit ventilator v aute :)
Ten bufik by som napojil do serie s vymenikom kurenia, to je maly okruh.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
daniel.987
Přispěvovatel

Re: Kam bufik

Příspěvek od daniel.987 »

Breeoom píše:zdarec. koupil sem si bufik , jako ze nezavisly topeni (ebr D4W). ted premyslim kam ho napojit. Auto O2 1.9tdi 77kw. na klimu se mi nechce z toho duvodu, ze potrebuju ohrat hlavne motor a klima ma podle me zbytecne velkou spotrebu proudu a mam strach ze pak nenatocim ... Kam teda pripojit hadice aby to ohrivalo jen maly okruh motoru? Nasel sem tam ze filtr oleje je chlazeny/ohrivany vodou. co to napojit na to?? a pokud pak bude bufik vypnuty, bude prez nej normalne voda protykat??? a jeste jestli nekdo nevi kde sehnat drzak nebo montazni sadu... dik moc...
Nevím jak PD v octě, ale SGA PD mají el. vodní čerpadlo což je nutnost pronezávislé topení (ne přihřívač) a taky u aut který mají čerpadlo v nádrži se dává pro bufíka sonda na naftu přímo do nádrže.
Sharan ASZ
Octavia AGR
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“