Klepani z motoroveho prostoru

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
davidoff
Nováček
Odpovědi: 0

Klepani z motoroveho prostoru

Příspěvek od davidoff »

Zdravim, mam VW Jetta 2.0TDI s DSG. Posledni 3 dny se mi od motoru (proste zepredu) ozyva takovy zvlastni zvuk. Od takove jak klepani umele hmoty az po skoro kovovy zvuk. Trosku mi to pripomina, jakobych kvedlal zeleznou kulickou v petlahvi. Nedela to porad a ani nevim presne kdy to navodit. Ale spis az se zahreje motor a pridam plyn, tak se to rozezvuci. Jakoby pri zaberu. Nema nekdo zkusenost s necim podobnym?
kubas
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

ze by kladky?
VW Golf III TDI 66 kW Europe, GT podvozek, 2x airbag, 4x el. fenster, schibedach
davidoff
Nováček

Příspěvek od davidoff »

kubas píše:ze by kladky?
Kladky? To by se projevovalo nepretrzite, ne?
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Spíš hydroštely, když většinou jen za tepla a v záběru motoru.
davidoff
Nováček

Příspěvek od davidoff »

Defmanik píše:Spíš hydroštely, když většinou jen za tepla a v záběru motoru.
No priznaky by tomu odpovidaly, ale tezko rict jak zjistit ze je to opravdu ono. Trosku jsem znejistel, kdyz jsem volal do autorizaku a rekli, ze je to standardni chovani (podle meho popisu a to uz jsem pomalu pouzival vyrazy permonik s kladivkem :) ) No nevim, tohle za standard moc nepovazuju :)
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

Napiš odkud jsi a určitě se někdo zkušený tady z fóra ve tvém okolí najde kdo si to poslechne. Zvuky se řešej dost obtížně přes psanej text. ;)
davidoff
Nováček

Příspěvek od davidoff »

Defmanik píše:Napiš odkud jsi a určitě se někdo zkušený tady z fóra ve tvém okolí najde kdo si to poslechne. Zvuky se řešej dost obtížně přes psanej text. ;)
Coz o to, jsem z Brna a tusim kam zajit, ale nejhorsi je, ze ten zvuk se neda navodit na prani. Nekdy treba vubec nezazni. To je na tom to nejhorsi, opakovane spatne navoditelna chyba :?
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

Tak se domluv s léčitelem Humlem a nech mu tam auto třeba tejden ať s nim jezdí, jestli ho teda můžeš takhle dlouho postrádat.
davidoff
Nováček

Příspěvek od davidoff »

Tak zahada pravdepodobne rozresena. Znameho napadlo vytocit plnej rejd a projet to pod plynem. A zvuk se navodi kdykoli na prani. Takze hotovej levej kloub mrska. No hlavne ze je zjisteno odkud vitr vane.
smrcke
Přispěvovatel

Příspěvek od smrcke »

kdyz jsem volal do autorizaku a rekli, ze je to standardni chovani[/quote]u nich je všechno standartni,běžný a normalni!ale jinak ti vymění pulku auta (LOL) (LOL)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“