Rozvody Fiat Ducato 2.3JTD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Rozvody Fiat Ducato 2.3JTD
Nevíte prosím někdo v kolika km se dělají rozvody na Fiat Ducato 2.3 JTD MultiJet 120hp? Je to ten poslední model co se dělá od roku 06. Díky 

Budeš moc laskas. Předpokládám že to je aretace vačky a kliky?jojo píše:Potrebujes 1ks 9mm vrtak a 1ks 10mm vrtak ktory na konci obrusis a pripravky su hotove. Ak chces zaslem foto aj s popisom ako na to.
Naposledy upravil(a) Tomas.cz dne 21 bře 2016, 21:32, celkem upraveno 1 x.
Ok teraz som mal vela roboty a akosy som sa ktomu nevedel dostat, ale zajtra sa na to mrknem.Tomas.cz píše:Budeš moc laskas. Předpokládám že to je aretace vačky a kliky?jojo píše:Potrebujes 1ks 9mm vrtak a 1ks 10mm vrtak ktory na konci obrusis a pripravky su hotove. Ak chces zaslem foto aj s popisom ako na to.
Můj mail je Tomas.cz@seznam.cz
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Poslal bys mi prosím taky na mailíka nakres přípravku? info@levnejsipneu.cz Děkuju
Tak jsem se do toho dneska pustil, přípravek na kliku udělaný podle joja tam pásnul akorát, to samý kolík z vrtáku na vačku.
Jenom mám dotaz k napínací kladce, původní byla taková pootočená takže co má být proti sobě nebylo poznat ale jestli to dobře chápu tak ten výřez a střed tý kružnice má být proti sobě ( já jsem to tady otečkoval ) smysluplnější značky jsem na kladce nenašel, respektive v jejím funkčním poli.

Dík
Jenom mám dotaz k napínací kladce, původní byla taková pootočená takže co má být proti sobě nebylo poznat ale jestli to dobře chápu tak ten výřez a střed tý kružnice má být proti sobě ( já jsem to tady otečkoval ) smysluplnější značky jsem na kladce nenašel, respektive v jejím funkčním poli.

Dík
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
taky bych to viděl na ten střed v tom vybrání-přesně jak to popisuješTomas.cz píše:Tak jsem se do toho dneska pustil, přípravek na kliku udělaný podle joja tam pásnul akorát, to samý kolík z vrtáku na vačku.
Dík