LEXIA-3 Software
Moderátoři: šulda, Moderátoři
LEXIA-3 Software
Zdravím všechny...
Můj problém je v tom že jsem si koupil diagnostiku na Peugeot Citroen LEXIA-3 ale bez softwaru,neví někdo kde a jak by se dal za rozumnou cenu sehnat.Poraďte mi někdo prosím.Já na oplátku poradím kde se to dá sehnat za pár tisícovek.Dík Ruda
Můj problém je v tom že jsem si koupil diagnostiku na Peugeot Citroen LEXIA-3 ale bez softwaru,neví někdo kde a jak by se dal za rozumnou cenu sehnat.Poraďte mi někdo prosím.Já na oplátku poradím kde se to dá sehnat za pár tisícovek.Dík Ruda
Naposledy upravil(a) rudaw dne 13 pro 2008, 22:42, celkem upraveno 1 x.
Re: LEXIA-3 Software
ale ved my tu vsetci GOOGLE pozname....rudaw píše:.....Já na oplátku poradím kde se to dá sehnat za pár tisícovek....
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Re: LEXIA-3 Software
A kde na Google najdeš Lexii za 2500 kč????maros4341 píše:ale ved my tu vsetci GOOGLE pozname....rudaw píše:.....Já na oplátku poradím kde se to dá sehnat za pár tisícovek....
Ano bylo to divný že to stálo tak málo ale já to prostě risknul a dopadlo to tak že mám jen Hardwer.střapál píše:Sak to ma hardwarovy klic, ne ? Nechapu jaxi mohl byt tak blby a koupit to za ty prachy, kdyz tady je o tom clanku a diskuzi tri prdele, mozna 4. Ale nikdo nevi o chodici Lexii za par tisicovek. Neni ti to divne ? Mozna jsi prukopnik, ale spis ne..
Docela mě mrzí že jste tady ze mě udělali blbce. Já se vás slušně zeptal jestli nevíte kde bych to sehnal a né aby jste mě tady kritizovali.
Nekoupil jsem to v Číně ani přez Google.
Když jsem na tohle forum ,,vlezl,, tak jsem myslel že se tu dají řešit problémy a né že tu jsou jen lidi pro který 30 tisícovek nejsou žádný peníze.Třeba se pletu a ještě někdo rozumný se tu ukáže.
Nekoupil jsem to v Číně ani přez Google.
Když jsem na tohle forum ,,vlezl,, tak jsem myslel že se tu dají řešit problémy a né že tu jsou jen lidi pro který 30 tisícovek nejsou žádný peníze.Třeba se pletu a ještě někdo rozumný se tu ukáže.
střapál píše:Ale o tom to prece neni, nikdo z tebe blbce nedela, jenomze jsi se proste neinformoval a nehledal a koupil prvni cyparnu kterou jsi objevil. Stacilo sem vlozit link a cekat na nazory, ne ? Co myslis ze by ti daleko zkusenejsi lidi nez jsem ja rekli ? Odpoved ted snad znas.
Ty jsi mě ale pořád nepochopil.Já momentálně scháním softwar.
Já tak trochu tušil že u toho nebude když jsem to kupoval.Ale říkal jsem si že to risknu a že se mě ho snad podaří někde rozumě sehnat.Co si budeme namlouvat,kdyby někdo chtěl tak mi kopii prodá.To by přece neměl být takový problém.
To mi pripomina ty pribehy, jak se pres telefon blokuji v Nemecku bourane auta. To domluvis, sezenes volnou dopravu za ukecanou cenu, dotycny vyjede, tobe to ale neda a zavolas tam znova a ten kokot ti rekne ze to auto uz prodal. Takze promrdas treba pouze dva litry za dopravu... pouze. Takze asi tak s kupovanim pres telefon.