prosim vas kto ma ovladace na opeltech-2 usb aj com
Moderátoři: šulda, Moderátoři
prosim vas kto ma ovladace na opeltech-2 usb aj com
mam kabel opeltech-2 s comportom a redukciu na usb so zabudovanym multiplexerom ale chybaju mi ovladace, a tak neviem kabel nainstalovat
Re: prosim vas kto ma ovladace na opeltech-2 usb aj com
To me docela zajima .. jak vypada ta "redukce na USB s multiplexerem" ? To jsem nidy nevidel, muzes to prosim nejak popsat ? Ja znam akorat redukci USB-RS232, nebo USB prevodnik s multiplexerem .. Ale to co pises neznam. Dikmito píše:mam kabel opeltech-2 s comportom a redukciu na usb so zabudovanym multiplexerom ale chybaju mi ovladace, a tak neviem kabel nainstalovat
tak pokud ti to slo, budes muset ty ovladace shanet tam, kde jsi je uz poprve sehnal, tady ti asi nikdo nepomuze, protoze OTII pres USB proste nikomu nejede...mito píše:ale ja potrebujem ovladace mne to slo len som musel reinstalovat windovsPeete píše:OTII ti pres USB nepojede
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Re: prosim vas kto ma ovladace na opeltech-2 usb aj com
myslel som ze mam kabel opeltechII s vstavanym multyplexem na com a +redukciu na usb do pc.MaraB píše:To me docela zajima .. jak vypada ta "redukce na USB s multiplexerem" ? To jsem nidy nevidel, muzes to prosim nejak popsat ? Ja znam akorat redukci USB-RS232, nebo USB prevodnik s multiplexerem .. Ale to co pises neznam. Dikmito píše:mam kabel opeltech-2 s comportom a redukciu na usb so zabudovanym multiplexerom ale chybaju mi ovladace, a tak neviem kabel nainstalovat