Pán neví o čem mluví. Alfa má pro motor pin 7, tak co by chtěl přepinovávat.ja som sa bavil z jednim panom a povedal ze to bude komunikovat aj cez obicajny usb kabel trba to len napinovat inak
Uniscan -Jak s nim pracovat? Poradíte někdo?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nechcem mudrovať, ale načítal a napočúval som sa pri svojom laborovaní kopec podobných absurdných blbostí..... napr. chodí mi to pod windowsom a tak......origoš píše:Pán neví o čem mluví. Alfa má pro motor pin 7, tak co by chtěl přepinovávat.ja som sa bavil z jednim panom a povedal ze to bude komunikovat aj cez obicajny usb kabel trba to len napinovat inak
- kecka
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Mi to psalo taky tu hlasku Connect The ECU reader ........
Chyba byla se muj nb Asus pouzival IRQ ktere neslo prepnout
povipinal jsem vse v biosu ..... modem zvuk atd ... ale nepomohlo to
Tak sem si sehnal stary notas Toshiba satelite a tam to nabehlo na prvni pokus .............
Na notasu HP to jelo taky ......

Chyba byla se muj nb Asus pouzival IRQ ktere neslo prepnout

Tak sem si sehnal stary notas Toshiba satelite a tam to nabehlo na prvni pokus .............

Na notasu HP to jelo taky ......

Naposledy upravil(a) kecka dne 05 led 2009, 21:31, celkem upraveno 1 x.
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy

EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft

Jak tady čtu , tak máte problém s UARTem. Koupil jsem do noťasu PCMCI kartu s dvěma com porty, která má ovladače i pro dos a prodejce mě ujišťoval, že funguje s Uniscanem. Problém je ten, že to nemůžu rozběhat (zkoušel jsem už 3 ntb). Jen se chci zeptat jestli může fungovat když má právě UART 16550A+ ???
Maruš 2.4JTD
AR 146TD
AR 146TD
- kecka
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
kombajn píše:Jak tady čtu , tak máte problém s UARTem. Koupil jsem do noťasu PCMCI kartu s dvěma com porty, která má ovladače i pro dos a prodejce mě ujišťoval, že funguje s Uniscanem. Problém je ten, že to nemůžu rozběhat (zkoušel jsem už 3 ntb). Jen se chci zeptat jestli může fungovat když má právě UART 16550A+ ???
co si koupil za kartu ????
technicky dotaz co to je UART 16550A+ ???
Diky
V pocitacich se nevyznam....
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy

EX Roomster TDi 184ps
Moravia Tuning soft