Xenony

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

bjukemen píše:...jojo zrejmä myslel to že svietia na prd ked ich dáš do klasických svetiel čo ešte nemajú číru optiku,kde je to hrube pasikavé sklo...
Origo xenonove reflektory (svetlomety) sa nedaju porovnat s obycajnymi ziarvkovymi lampamy (svetlometmy) v ktorych su dorobene xenonove vybojky v puzdre konkretnej ziarovky a to je jedno ci sa jedna o obycajne sklo alebo ciru optiku.
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Origo xenonove reflektory (svetlomety) sa nedaju porovnat s obycajnymi ziarvkovymi lampamy (svetlometmy) v ktorych su dorobene xenonove vybojky v puzdre konkretnej ziarovky a to je jedno ci sa jedna o obycajne sklo alebo ciru optiku.
Je to uplne to iste,akurat optika lepsie usmernuje tok a tym robi na svetle ostre hrany. Ved zoberme si taku Lagunu,alebo C5.Ty montuju xenony bez optiky a urcite by to tam len tak z prdele nedavali.A este prestavbu do Mazdy 323 F. Ma od vyroby optiku,staci tam dat prestavbovu sadu a svieti to uplne tak isto ako origo xenon za xxxx tisic korun.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
perry
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry »

Mám přestavbovou sadu 6000K ve svojí AR 166.Světlo směřuje tam kam má a má ostré hrany.Měl jsem v ruce originální Xenonový světlomet na moje auto,krom toho,že je na něm ze zadu přilepený balastr v něm není rozdíl,optiku i skla má úplně stejné.
kenz007
Přispěvovatel

Příspěvek od kenz007 »

ale bolo tu spomenute ze niektore svetla /parabola/ su konštruovane na xenon
VW PASSAT Variant TDI 81KW B5
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

perry píše:Mám přestavbovou sadu 6000K ve svojí AR 166.Světlo směřuje tam kam má a má ostré hrany.Měl jsem v ruce originální Xenonový světlomet na moje auto,krom toho,že je na něm ze zadu přilepený balastr v něm není rozdíl,optiku i skla má úplně stejné.
No ved tie ostre hrany robi ta optika,ktoru ma 166 montovanu uz od vyroby. takze je to uplne to iste....
Passat Variant 1.8T APU
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

...tak mam dať do klasických svetiel xenony alebo nie...???...jedná sa o auto ake mam v popise...!!!
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

bjukemen píše:...tak mam dať do klasických svetiel xenony alebo nie...???...jedná sa o auto ake mam v popise...!!!
Poviem ti to asi tak.Ak mas cire skla,tak daj,ak mas tie stare hrube,take s tymi pasmi,tak nie.
Passat Variant 1.8T APU
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

...oks to som chcel vediet mam tie stare,na Tempru nieto číre... :(
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
Granturismo
Nováček

Příspěvek od Granturismo »

blbost nedavno sem si poridil bixenony 8000K a dalkovy uz pouzivam jen symbolicky,je to vsechno o tom jak svetla sestelujes,pokud ti ovsem funguji stelovaky fotky mam v podpisu odkazu dole
/F/I/A/T/ Tipo 1.9TD GranTurismo . . . life is so lovely . . . click here . . . http://moje.auto.cz/HGT/tipo-1.html
alfik
Aktivista

Příspěvek od alfik »

Granturismo píše:blbost nedavno sem si poridil bixenony 8000K a dalkovy uz pouzivam jen symbolicky,je to vsechno o tom jak svetla sestelujes,pokud ti ovsem funguji stelovaky fotky mam v podpisu odkazu dole
Verim,ze ty vidis skutocne fantasticky.Len lutujem tych co idu oproti tebe. Ani by som sa necudoval,keby to niekto do teba celne vpali preto,lebo by nic nevidel.A zvlast na nejakej uzkej ceste.Tie ciarovane skla maju rozptyl jak svina.Ale uzite si chlapci kym sa da.Na Slovensku stoji kazdeho,kto si urobi prestavbu na xenony technicak+nejaka ta palka. (rofl) (rofl)
Passat Variant 1.8T APU
Granturismo
Nováček

alfik píše:
Granturismo píše:blbost nedavno sem si poridil bixenony 8000K a dalkovy uz pouzivam jen symbolicky,je to vsechno o tom jak svetla sestelujes,pokud ti ovsem funguji stelovaky fotky mam v podpisu odkazu dole
Verim,ze ty vidis skutocne fantasticky.Len lutujem tych co idu oproti tebe. Ani by som sa necudoval,keby to niekto do teba celne vpali preto,lebo by nic nevidel.A zvlast na nejakej uzkej ceste.Tie ciarovane skla maju rozptyl jak svina.Ale uzite si chlapci kym sa da.Na Slovensku stoji kazdeho,kto si urobi prestavbu na xenony technicak+nejaka ta palka. (rofl) (rofl)
nebudu se tu hadat jestli to je dobry nebo ne,zatim se mi nestalo ani jednou ze by na me nekdo blikal ze ho snad oslnuju nebo co,jak sem rekl pokud sou svetla sestelovany tak jak maji tak nemuze byt problem,to ze si to tam nejakej blbec da a necha to bejt to je vec druha,ovsem jak sem rekl mam je na aute uz mesic a nestalo se mi ze bych nekoho oslnoval,to spis me se stava ze me oslnuji ridici protijedoucich fabii s xenonama
/F/I/A/T/ Tipo 1.9TD GranTurismo . . . life is so lovely . . . click here . . . http://moje.auto.cz/HGT/tipo-1.html
kombajn
Nováček

Příspěvek od kombajn »

neblikal, protože oslep a neviděl kde má světelnou houkačku (rofl) :lol:
Maruš 2.4JTD
AR 146TD
kenz007
Přispěvovatel

Příspěvek od kenz007 »

alebo ma strach ze mas bixenon preto nebikam ani ja (LOL) (LOL) (LOL) (LOL)
VW PASSAT Variant TDI 81KW B5
Granturismo
Nováček

kombajn píše:neblikal, protože oslep a neviděl kde má světelnou houkačku (rofl) :lol:
jo no vsichni sou slepi
-=zipp=-
Sběrač informací

Příspěvek od -=zipp=- »

ty woe, za takový světla bych tě nejraději někde na křižovatce vytáhl z auta a vysvětll ti to
Cuore Sportivo :-)
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“