Origo xenonove reflektory (svetlomety) sa nedaju porovnat s obycajnymi ziarvkovymi lampamy (svetlometmy) v ktorych su dorobene xenonove vybojky v puzdre konkretnej ziarovky a to je jedno ci sa jedna o obycajne sklo alebo ciru optiku.bjukemen píše:...jojo zrejmä myslel to že svietia na prd ked ich dáš do klasických svetiel čo ešte nemajú číru optiku,kde je to hrube pasikavé sklo...
Xenony
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Je to uplne to iste,akurat optika lepsie usmernuje tok a tym robi na svetle ostre hrany. Ved zoberme si taku Lagunu,alebo C5.Ty montuju xenony bez optiky a urcite by to tam len tak z prdele nedavali.A este prestavbu do Mazdy 323 F. Ma od vyroby optiku,staci tam dat prestavbovu sadu a svieti to uplne tak isto ako origo xenon za xxxx tisic korun.Origo xenonove reflektory (svetlomety) sa nedaju porovnat s obycajnymi ziarvkovymi lampamy (svetlometmy) v ktorych su dorobene xenonove vybojky v puzdre konkretnej ziarovky a to je jedno ci sa jedna o obycajne sklo alebo ciru optiku.
Alfa 156 2.4 JTD 100kw + Sarkan Chip+EGR Off+Katik na majzel - EX
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
No ved tie ostre hrany robi ta optika,ktoru ma 166 montovanu uz od vyroby. takze je to uplne to iste....perry píše:Mám přestavbovou sadu 6000K ve svojí AR 166.Světlo směřuje tam kam má a má ostré hrany.Měl jsem v ruce originální Xenonový světlomet na moje auto,krom toho,že je na něm ze zadu přilepený balastr v něm není rozdíl,optiku i skla má úplně stejné.
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
Poviem ti to asi tak.Ak mas cire skla,tak daj,ak mas tie stare hrube,take s tymi pasmi,tak nie.bjukemen píše:...tak mam dať do klasických svetiel xenony alebo nie...???...jedná sa o auto ake mam v popise...!!!
Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
-
- Nováček
blbost nedavno sem si poridil bixenony 8000K a dalkovy uz pouzivam jen symbolicky,je to vsechno o tom jak svetla sestelujes,pokud ti ovsem funguji stelovaky fotky mam v podpisu odkazu dole
/F/I/A/T/ Tipo 1.9TD GranTurismo . . . life is so lovely . . . click here . . . http://moje.auto.cz/HGT/tipo-1.html
Verim,ze ty vidis skutocne fantasticky.Len lutujem tych co idu oproti tebe. Ani by som sa necudoval,keby to niekto do teba celne vpali preto,lebo by nic nevidel.A zvlast na nejakej uzkej ceste.Tie ciarovane skla maju rozptyl jak svina.Ale uzite si chlapci kym sa da.Na Slovensku stoji kazdeho,kto si urobi prestavbu na xenony technicak+nejaka ta palka.Granturismo píše:blbost nedavno sem si poridil bixenony 8000K a dalkovy uz pouzivam jen symbolicky,je to vsechno o tom jak svetla sestelujes,pokud ti ovsem funguji stelovaky fotky mam v podpisu odkazu dole

Passat Variant 1.8T APU
Passat Variant 1.8T APU
-
- Nováček
nebudu se tu hadat jestli to je dobry nebo ne,zatim se mi nestalo ani jednou ze by na me nekdo blikal ze ho snad oslnuju nebo co,jak sem rekl pokud sou svetla sestelovany tak jak maji tak nemuze byt problem,to ze si to tam nejakej blbec da a necha to bejt to je vec druha,ovsem jak sem rekl mam je na aute uz mesic a nestalo se mi ze bych nekoho oslnoval,to spis me se stava ze me oslnuji ridici protijedoucich fabii s xenonamaalfik píše:Verim,ze ty vidis skutocne fantasticky.Len lutujem tych co idu oproti tebe. Ani by som sa necudoval,keby to niekto do teba celne vpali preto,lebo by nic nevidel.A zvlast na nejakej uzkej ceste.Tie ciarovane skla maju rozptyl jak svina.Ale uzite si chlapci kym sa da.Na Slovensku stoji kazdeho,kto si urobi prestavbu na xenony technicak+nejaka ta palka.Granturismo píše:blbost nedavno sem si poridil bixenony 8000K a dalkovy uz pouzivam jen symbolicky,je to vsechno o tom jak svetla sestelujes,pokud ti ovsem funguji stelovaky fotky mam v podpisu odkazu dole![]()
/F/I/A/T/ Tipo 1.9TD GranTurismo . . . life is so lovely . . . click here . . . http://moje.auto.cz/HGT/tipo-1.html
-
- Nováček
jo no vsichni sou slepikombajn píše:neblikal, protože oslep a neviděl kde má světelnou houkačku![]()