ja som sa bavil z jednim panom a povedal ze to bude komunikovat aj cez obicajny usb kabel trba to len napinovat inak
Pán neví o čem mluví. Alfa má pro motor pin 7, tak co by chtěl přepinovávat.
nechcem mudrovať, ale načítal a napočúval som sa pri svojom laborovaní kopec podobných absurdných blbostí..... napr. chodí mi to pod windowsom a tak......
Jak tady čtu , tak máte problém s UARTem. Koupil jsem do noťasu PCMCI kartu s dvěma com porty, která má ovladače i pro dos a prodejce mě ujišťoval, že funguje s Uniscanem. Problém je ten, že to nemůžu rozběhat (zkoušel jsem už 3 ntb). Jen se chci zeptat jestli může fungovat když má právě UART 16550A+ ???
kombajn píše:Jak tady čtu , tak máte problém s UARTem. Koupil jsem do noťasu PCMCI kartu s dvěma com porty, která má ovladače i pro dos a prodejce mě ujišťoval, že funguje s Uniscanem. Problém je ten, že to nemůžu rozběhat (zkoušel jsem už 3 ntb). Jen se chci zeptat jestli může fungovat když má právě UART 16550A+ ???
co si koupil za kartu ????
technicky dotaz co to je UART 16550A+ ???
Diky
V pocitacich se nevyznam....
Fabia II RS 132kw Combi
Clio II 1.2 brutal 43kw
Polo 6R mazel ženy
nema nekdo link na ten msd.exe program na konfiguraci tech portu,ja je umim skontrolovat jen ve windowsech tam jsou dobre nastaveny a furt me to nejede
Windows 98 obsahují DOS 7 a tam msd.exe je. Pokud nemáš instalační CD, tak mi napiš a já ho pošlu.
Jinak pokud má někdo zájem, mám notebook Toshibu s picmic Argosy a v tom rozchozenej Uniscan. Už to nepoužívám, tak bych to i prodal.
Tak nakonec jsem to taky rozchodil na starším NTB SONY 366Mhz a jedním com portem + PCMCIA Silicom Double serial. Mám tam W98 a nikde jsem nenašel msd.exe a ani nikde na netu.
Jasně, už jsem na to přišel. Nacpal jsem tam W98 a ne W98SE, ale hlavně že to frčííííííííííííííííííííí. . Ještě by mě zajímalo jestli je nějaký prográmek běžící pod dosem, který by uměl předělat konfiguraci com portů.
a mozem otazocku...? mas tam ten UART 16550...? a s tym to chodi...? lebo mne to stale este nefachci a uz jedine co ma napada, ze vsetky compy (asi 4 kusy), na ktorych som to skusal maju UART16550....
To je jedno, které 98 máš, běží to na obou, běží to i na 95tkách, všechny mají DOS 7 v sobě. Nabootuješ v Dosu a chodí Euroscan, nabootuješ do Windows a běží Vag-Com a další programy.