Ze je tvoje cena s DPH jsem samozrejme pochopil... Aha, takze pokud jsi teda dealer, takze mi to strelis navic jeste bez DPH a bez dokladu ktery nekomu za 10% vnutis nepleti-li se, co ? Zaruku pak budu ovsem uplatnovat v pestnim souboji. Co ty na to ?
Co má kozy nebo kola, tak s tím budou později stejně jen samé problémy...
střapál píše:Ze je tvoje cena s DPH jsem samozrejme pochopil... Aha, takze pokud jsi teda dealer, takze mi to strelis navic jeste bez DPH a bez dokladu ktery nekomu za 10% vnutis nepleti-li se, co ? Zaruku pak budu ovsem uplatnovat v pestnim souboji. Co ty na to ?
napis clenovy ZIZUZIDAN nabizi origo za 6500 uz sem ho od nej taky vzal a maka gut
střapál píše:Ja potrebuju hlavne diagnostikovat, ne vypisovat nejake zakaznicke cyparny a podobne. Na to nemam ICO, takze cena zakladu vitezi.
tam to mas akorat orizli o vis a coding calkulator ale soft vag je stejnej jestli full nebo null je pravda ze neco tam u toho softu neni ale kdyz vemes verzi full tak to tam prekopirujes a mas tu fullll
střapál píše:Ze je tvoje cena s DPH jsem samozrejme pochopil... Aha, takze pokud jsi teda dealer, takze mi to strelis navic jeste bez DPH a bez dokladu ktery nekomu za 10% vnutis nepleti-li se, co ? Zaruku pak budu ovsem uplatnovat v pestnim souboji. Co ty na to ?
napis clenovy ZIZUZIDAN nabizi origo za 6500 uz sem ho od nej taky vzal a maka gut
Mám ho od něj taky ,za ty peníze se snad nemá ani cenu trápit s nějakejma klonama.
No, zatim asi ma cenu se tim zabyvat, je to stale jeste za polovinu. Ikdyz pojem polovina je v tomto objemu zavadejici argument. No uvidim jak poslape ten opraveny kabel.
Co má kozy nebo kola, tak s tím budou později stejně jen samé problémy...
střapál píše:No, zatim asi ma cenu se tim zabyvat, je to stale jeste za polovinu. Ikdyz pojem polovina je v tomto objemu zavadejici argument. No uvidim jak poslape ten opraveny kabel.