el.servo fábia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
el.servo fábia
Zdravím nemáte někdo zkušenost s el.servomotorem u fabie.Praskla mi napínací kladka klínového řemene a než jsem to dotáhl domů byla baterie vybitá.Po nabití už servo nenaskočilo a na panelu svítí kontrolka.Ve vagu mi to načte ale nelze najít přes akční členy.V centrální elektrice to hází 1598 napětí baterie signál příliš malý-sporadická.poraďte někdo.díky 

ee to cidlo by hlasilo inu chybu. To servo je v podstate jednoduche. Suý na nom 3 stekre. Ten v strede najhrubsi je napajanie elektromotora cerpadla a su na nom najhrubsie droty. Skontroluj napajanie a kostru. Skontroluj aj poistky v skrinke nad baterkou. Potom je tam dalsi steker od snimaca natacania uhlu kolies. Ten spoznas uvidis kam idu droty z neho a posledny je Napajanie +15 a CAN. CAN vedenie poznas podla drotov su spletene spolu a su oranzove. Pred tym vsetkym skontroluj napatie akumulatora a dobijanie. To ze si nabil akumulator este neznamena ze je v pohode. Ak je vsetko v poriadku a servo je tiez v poriadku tak to musy fungovat.
BMW E32 735i 155kW / 305Nm
Re: odpověď
Daj presny popis alebo cislo zavady.michal.s5 píše:píše mi to nevěrohodný signal ze serva.
1598napětí baterie signál příliš malý.
566 posilovač řízení 27-00 nevěrohodný signál.
a skusal si co ti radil MIRECK premerat to priamo na tom konektore? ked demontuješ L hmlovku alebo kryt hned uvidis tie konektory omeraj na tych hrubých kabloch červeny a myslím černy či máš napatie alebo zeber diagnostiku napoj sa na servo a v meraných hodnotach je napetí na serve ve voltoch sleduj to napetie a skus nastartovat uvidíš či behem startu ked už naskočí motor nespadne až skoro k nule ale najprv než to skusíš vymaž chyby aby sa spustilo servo
ked ti to bude padat pod 9V je chyba v napájaní serva
ked ti to bude padat pod 9V je chyba v napájaní serva
Z ktorej jednotky si vycital tie chyby?michal.s5 píše:1598napětí baterie signál příliš malý.
Skus naciat servo riadenie na adrese 44. Nacitaj ulozene chyby a pozri merane hodnoty.
čau tak baterie je nabitá a servo pořád svítí.ve vagu to najde servo ale nejde najít v měřených hodnotách ani v akčních členech i když zadám adresu 44..
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele: