BMW nekúri

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ady
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

BMW nekúri

Příspěvek od ady »

BMW 1,8 benzín r.v.98, stále nekúrí.Ak odpojím hadice od kúrenia,stále sú prázdne bez vody.Ak fúknem do chladiča a trochu to natlakujem chvílu to kúrí a potom zase nič.Auto sa neprehrieva ani netlakuje do systému.
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

dakde je vzduch,poriadne odvzdušni,zo zapnutym kúrenim
ady
Přispěvovatel

Příspěvek od ady »

Ako som písal,odvzdušním pol dňa kúrí a potom zase nič.Alebo ho nechám vychladnúť a potom znova nekúrí.
Mireck
Přispěvovatel

Příspěvek od Mireck »

Nemas v haji vodnu pumpu? Nieco podobne som riesil uz davno na nejakom aute uz nepamatam na akom. Lopatky pumpy boli v haji a netocili sa s oskou. V tejto zime sa auto nemusi ani prehriat ak ho nenechas dlho bezat na mieste. Tie lopatky sa aj dokonca mozu tocit ale su iba tak unasane a netocia dobre vodu. Stat sa to moze aj ked je slaba nemrznuca zmes a stuhne to v bloku a ty ked to nastartujes tak si to odnesie pumpa :roll:

Skus nejak skontrolovat ci voda obteka ked nastartujes.
BMW E32 735i 155kW / 305Nm
llange
Přispěvovatel

Příspěvek od llange »

Može byt aj tesnenie pod hlavou alebo prasknuta hlava.
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

podivej se na vičko od chladiče jestly tam maš ty gumi jsou dvě jestly to tamnemaš tak si kup vičko mas klid měl jsem to na tdsu
moje skype je Mira.B.M.W
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

MIR.B.M.W píše:podivej se na vičko od chladiče jestly tam maš ty gumi jsou dvě jestly to tamnemaš tak si kup vičko mas klid měl jsem to na tdsu
taky bych sel po tomhle, on se ten system ani nemuze natlakovat na provozni tlak, a pokud to nebude tesnit, tak to muzes taky uvarit ;)
Nissan Primera SW 1,9 DCi
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

skus to nechat běžet tak asi 5 nebo 10 min a pak šahni natu hadici jak je u bandasky jestly bude měka tak vyměn to vičko spravně to nemaš vubec ani zmačknout ma to bejt natlakovany
moje skype je Mira.B.M.W
Odpovědět

Zpět na „BMW“