Popichování... to je jako místo píchání, když si někdo nastrouhá Viagrunetopier píše:tak dobre, koncim s podpichovanim

Moderátoři: šulda, Moderátoři
citaj poriadne! poDpichovanieSlavkov píše:Popichování... to je jako místo píchání, když si někdo nastrouhá Viagrunetopier píše:tak dobre, koncim s podpichovanim![]()
![]()
nemusi to byt Slovensko, v patek, tedy 9.1.09 v 8 rano -23 st. C (ČR)Ladas píše:cca 2 roky zpátky pokus bez žhavení moje octavie co měla najeto 320tis -24* po cca 3sek točení chytla 2 vteřiny blekotala a pak se to srovnalo na normální otáčky podotýkám pro rýpaly že to bylo na slovensku
Myslim že to nebude mít tak jednoduchý, taky by ses moch ohánět ty tím, že kdoví co natankoval atd. Předpokládám že to byl nějakej nafťák co??? Nárokovat může v podstatě jen skryté závady (zamlčené) což třeba palivo rozhodně není.Jan.Mrenica píše:Ahoj...poradíte mi ohledně startování? Prodal jsem auto a kupující po 14 dnech zavolal, že mu ve velké zimě nestartuje. Auto prý dá do servisu a když bude prý drahá oprava tak bude požadovat přidání peněz a nebo auto vrátí. Má nárok to na mě požadovat? Děkuji