Cena za diagnostika a celkově ceny za opravy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
-
- Aktivista
-
- Aktivista
pokud je to s klimou tak je to tam pěkná motaniceManTrucker píše:nebojim se že mně někdo ojebe ale co si říct za praci.teď mně zajímá na fabii 1.4 výměna klinovýho řemene

Přece ti nemůže nikdo předepisovat kolik máš brát a za co! Já mám např. mech. hodinu 220, karos. 250, lak 270. Minulý týden jsem měnil spojkové lanko na Astře cca 1hodinu, takže zákazníka to stálo i s matrošem 800. Dnes jsem měnil spojkové lanko na citrónu a protože jsou frantíci miglí po hlavách trvala výměna cca 3 hoďky, takže borec vypláznul i s lankem 2 litry. Pokud se týká diagnostiky, tak už za napíchnutí 200. Dál se to odvíjí od času.
u diagnostiky zalezi, na jakym aute, pokud se jedna o vag, tak tady neni co resit, ma to skoro kazdej, pokud jde o Hondu, Nissana, asijsky auta vubec, to uz ma malokdo, Volvo, PSA, atd. tady uz cena roste. Je logicky, pokud do toho nekdo nacpe kilo, a to nekteri v tom maji daleko vic, tak si nebudou uctovat 100,- to by ta investice mela sakra dlouhou navratnost, nehlede na to, ze, i ten rocni provoz neco stoji, vyvyji se auta, musi se vyvyjet i software
Nissan Primera SW 1,9 DCi
no co ked chcel vymenit len jeden ...Peete píše:to pocitas za jeden??wojto33 píše:vymena zhavica JTD 35 Euro aj so zhavicom aj s diagnostikou

Naposledy upravil(a) wojto33 dne 27 led 2009, 20:02, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Pri příští návštěvě na takové zákazníky nejspíš nebudu mít čas. Jak jednoduché.slovacek.milos píše:já občas když někomu něco spravím a nic mi to nedá tak jen poděkuji,
protože už vím že než by borec vylovil stovku a ještě bych mu ji musel škrabat z ruky tak raději poděkuji a zavřu dveřezákaznící jsou různí i hrůzní
miloš