Tomik325 píše:Starter vyměněn, auto nestartuje stejně. Nějaká další 1000% rada ?![]()
Zkusim znovu moje poznatky :
1) Ráno chytne, není to jako dřív, ale chytne rozumně
2) Když je ohřátá, chcípnu a hned nastartuju, taky chytne. Druhý nastartování ještě dobrý, třetí už točí.
3) Pokud auto není ohřáté úplně, při velkém přidání vynechává...škytá. Při vytočení dvojky je frekvence tak dvě škytnutí.
4) Auto nedýmí, chod motoru je dobrý.
5) Chyba se objevuje pouze při špatném startování - pokud s autem dojedu, vymažu chybu a nastartuju (viz. bod dva) tak se chyba za jízdy neobjeví.
Co tedy zkusit dál ? Zítra na radu Čajíčka budu koukat na rozvody, jestli nejsou rozhozené. Dle mého by ale auto dýmilo a nejelo. Mám po městě spotřebu do 6ti litrů, auto jede zcela normálně - jen to jemné cukání při studenějším motoru....
Chip versus zvednutí startovací dávky nafty, to je fuk. Co jsem četl, tak kdyby byl problém v nedostatku nafty, pomůže údajně odpojení čidla teploty, to nepomáhá. Ani to nějak déle nežhaví. Nevim jestli už to u PD není dělaný jinak, v koncernu se moc nevyznám, přiznám se
No jeste skodovka mela problem ze se podpalily tepelne stity pod vstrikama,take jsem je nechal menit staloto 5tis.myslim ze na to meli i svolavacku.co tlak paliva pri startu?co olej?kolik mas najeto??