odhad ceny za servis
Moderátoři: šulda, Moderátoři
odhad ceny za servis
Mám dotaz na nějakého mechanika pokud tu je, zda by mi neodhadnul cenu za následující úkony včetně materiálu. Jedná se o seat toledo 1,8 20V rv01
-výměna ložisek přední nápravy
-výměna čepů ramen přední nápravy
-výměna silentbloků stabilizátoru
-GO startéru(výměna volnoběžky,pouzder a držáku uhlíků)
-rádoby demontáž a vyčištění EGR, který stejně nefrčí
-zmíněná diagnostika, kterou jsem nepotŕeboval
a seřízení geometrie.
Dělal mi to "kamarád", vzal si za to 10800 a nemůžu se zbavit dojmu, že mě vzal na hůl.
-výměna ložisek přední nápravy
-výměna čepů ramen přední nápravy
-výměna silentbloků stabilizátoru
-GO startéru(výměna volnoběžky,pouzder a držáku uhlíků)
-rádoby demontáž a vyčištění EGR, který stejně nefrčí
-zmíněná diagnostika, kterou jsem nepotŕeboval
a seřízení geometrie.
Dělal mi to "kamarád", vzal si za to 10800 a nemůžu se zbavit dojmu, že mě vzal na hůl.
taky si myslím...a diagnostika se dělá snad vždy ne?
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
zalezi, co mas delat, pokud nekomu delas napravy, geometrii tak diagnostiku tezko obhajis, pouze po dohode se zakaznikem, mozna kvuli kontrole fcnosti EGR, ale kdyz pise, ze mu stejne nefici...tezko rict
pocital jsem dily swag a tak nejak to vyslo, samo za maloobchod a za praci taky, nic kamaradskyho, ale v norme
pocital jsem dily swag a tak nejak to vyslo, samo za maloobchod a za praci taky, nic kamaradskyho, ale v norme
Nissan Primera SW 1,9 DCi
-
- Aktivista
spravne, je lepsi vzdy trochu pocitatSlavkov píše:... a proto dám raději nový český Magneton za 2700,- s DPHwojto33 píše:cenu je niekedy predpovedat tazke .... myslis ze ides vymenit uhliky v startri za 1000 korun a ked ho rozoberes a sa ti to z neho len vysype tak z 1000 korun je 4000
Nissan Primera SW 1,9 DCi