odhad ceny za servis

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Roman 101
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Roman 101 »

No nevím ale všichni si myslí žě když je to kámoš tak práce 0 kč material z naloobchodních cen min. 19% dolů a vše do druhého dne .Cenu respektuj kámoš tě neojebe a vše ti udělá jak má. (hm) (LOL)
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

tohle vubec neresim, nedam mu samozrejme cenu jako firmam, ale za nakup a praci gratis delam pouze dvema lidem a to nejsou kamaradi, ale pratele, rodinu sem nezahrnuju...
Nissan Primera SW 1,9 DCi
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Neviem co si tu furt niekto mysli ze ho oj...bali. Ty ludia si fakt myslia, ze budeme robit zadarmo alebo co? To kto si kolko za co zapyta je jeho osobna vec. Ak s cenou alebo vysledkom zakaznik nieje spokojny, viac nepride. Ja rovno poviem tolko je moja cena a hotovo. Proste za danu pracu tolko chcem a na tolko si ju cenim. Ak sa ti nepaci mozes ist inde. Pocul som uz o sebe ze som vraj drahy majster, tak preco mam furt zakaznikov??? Je pravda ze sa necham zaplatit, ale na druhej strane zakaznik ma istotu ze ma pracu spravenu na 100% poriadne a odborne. Ja niesom "majster" typu: "sur bur, sicko vporiadku andelku, nic se neboj sicko raz dva spravime" Taky "majster" polovicu veci rozmlati, robi o 50% lacnejsie a o 50% rychlejsie ako ja, a potom ked po takom "majstrovy" pride auto ku mne tak je to v konecnom dosledku o 200% drahsie!!! A to si malokto uvedomuje. (hm)
ikosp
Nováček

Příspěvek od ikosp »

vždyť jsem poděkoval za názory :)
hele napsal jsem jak se věci mají a když je to ke všemu víc jak 3/4 mého platu, tak on o tom začne člověk přemýšlet...
kaad
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od kaad »

Ono dělat spodek je vždy horší než např. motor nebo interiér. Josu to vesměs díly s kterýma se několik let nehýbe a jsou natvrdo. Já osobně vždycky raději předběžnou cenu přepísknu třeba i o několik litrů a když to pak výjde např. místo 10000 jen 7000 zákazník je mile překvapen. Já si myslím, že máš dobrého kámoše.
wojto33
Přispěvovatel

Příspěvek od wojto33 »

kaad píše:Ono dělat spodek je vždy horší než např. motor nebo interiér. Josu to vesměs díly s kterýma se několik let nehýbe a jsou natvrdo. Já osobně vždycky raději předběžnou cenu přepísknu třeba i o několik litrů a když to pak výjde např. místo 10000 jen 7000 zákazník je mile překvapen. Já si myslím, že máš dobrého kámoše.
jj kazdy je radsej ked to je nakoniec o tri litre menej ako viacej :D :D takto si mu este aj usetril ... v opacnom pripade si mysli ze si ho oj.bal
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“