Xenony

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
riderboy
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Příspěvek od riderboy »

P.e.p.i.n píše:
riderboy píše:
P.e.p.i.n píše:Mam HID 6000K v Ibize v origo čirý optice a oslňuje to jako prase a to jsou sklopený dolů...ještě uvažuju o montáži do mlhovek :D .....EMISE neřeřim a až pujdu za 1.5 roku na STK tak tam kdyžtak šoupnu zpět H7 a až projdu tak zase výbojky a nazdar...No nevim jak s poruchovostí ale kámošům držej ztim přes 1.5 roku a žádnej probléma znam lidi co jim to na Superbu nebo Passatu B6 odešlo za 2 nebo 3 roky a to byly origo... (LOL)
A nevim jak je to s těma ostŕikovačema světel..ale v práci na ,,R"kovejch SCANIICH byly origo xenony..žádná čočka tam nebyla a ani ostříkovače..ale nevim jestli se to rozlišuje kamion osobák a o tom že sme tam měly 16dálkovejch světel ani nemluvim...
To je teda moje bývalá Scania 4 bez xenonů ale ty dálkový seděj... :D :D
Obrázek
Tohle kdyz rozsvitis vecer,tak se pred tebou tavi silnice ne?? :o
Vidíš jak ve dne...ale v mlze je to naprd...ale ślo to i vypnout a svítilo to co má..ale každej co s tim jel tak to měl zaplý... :D :D
To se nedivim ze to je furt zaply..To je jak vanocni stromecek..Pekny
octa 81 kw WRC bodykit..
P.e.p.i.n
Přispěvovatel

Příspěvek od P.e.p.i.n »

A to si neviděl tu mojí a ještě 2 kolegů v noci.... :D :D :D Ale díky..
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

to v noci asi ani nevyfotíš jak to šajnuje co :)
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
P.e.p.i.n
Přispěvovatel

Příspěvek od P.e.p.i.n »

live 69 píše:to v noci asi ani nevyfotíš jak to šajnuje co :)
Tak na dálkový je jasný že ne ...ale když jsou v každym svétle bílý diodový parkovaćky tak jo....
Obrázek
Obrázek
sorry za mizernou kvalitu fotky...
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

jal to je s čočkama v golfu,....to je jako před čočkou klasická žárovka? nebo jakej princip?? koupil jsem golfa IV s těmato čočkovýma světlama,nejde mi právě naklápění,..ale homologované to je,má to E 8
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

Toledak píše:Passat má myslím čočky v základu, ne?Takže nic neřeš a dej tam HID, nikdo nic nepozná, jen tam budou chybět ostřikovače, ale to je fuck :)
jo???tak za tuhle dobytcarnu bych okamzite sbiral TP a daval pokuty v max. vysi.
Mam plny zuby frajeru co si narvou HiD do svetel urcenych pro zarovky a lebedej si jaky jsou to machri zemaj na aute Xenony a jak jim to krasne sviti. :x Uz vubec je nezajima ze oslnuji vsechny co jedou proti nim... (LOL)

Jpa ze to nemam cidla na napravach???a ostrikovace???jasne na to sere pes...oni ty debilove v automoblkach to tam montujou jen proto aby bylo auto drazzsi co? (LOL)

OMG tohle me fakt dokaze vytocit ....kladivo a rovnou na silnici jim to vymlatit... :lebka:
jurki888
Aktivista

Příspěvek od jurki888 »

olnuju aj origo xenony hlavne ked auto naskakuje to je potom parada :roll:
patrik.kloucek
Aktivista

Příspěvek od patrik.kloucek »

jurki888 píše:olnuju aj origo xenony hlavne ked auto naskakuje to je potom parada :roll:
jj pak taky oslnuje slunce,osvetleni stavenist pri silnici a dalsi ....tak proto prece narvu HID do svetel kde nemaj co delat...at si v tom ostatni pekne pochodej co...hmm zajimava uvaha a zduvodneni.
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Toledak píše:
Pája 19 píše:Ty seš nějakej odborník. Když dám do čoček 4300k tak nic nepoznáš. Kór na protijedoucim autě.
to máš pravdu, HID v čočkách je naprosto v pohodě.Tam to neoslňuje.Ale jsou blázni co mají HID ve Feldě, co je moc, to je moc!
Viděl jsi HID v čočce a orig. xenon v čočce? Asi ne, jinak by jsi tohle nemohl napsat. :roll: Kde máš ostrej lom světla? Není. Místo toho máš na zdi jen náznak lomu a strašně moc rozptýleného světla, tzn. že budeš oslňovat o dost víc než o orig. xenonem. Bohužel s geometrií čočky nic neuděláš. ;)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

chlapi prosimvás,mám velkej problem,chybí mi motorky naklápění světel,sou tam jen konektory,které reagujou ,takže vedení je ok
ale mám čirou optiku(SONAR) a nevím,jaký motorek je na naklápění té čočky. světlo je homologované E 11,jen to náký vůl vyndal
Byla by to asi vážná závada na stk,že?
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

nogis píše:
Toledak píše:
Pája 19 píše:Ty seš nějakej odborník. Když dám do čoček 4300k tak nic nepoznáš. Kór na protijedoucim autě.
to máš pravdu, HID v čočkách je naprosto v pohodě.Tam to neoslňuje.Ale jsou blázni co mají HID ve Feldě, co je moc, to je moc!
Viděl jsi HID v čočce a orig. xenon v čočce? Asi ne, jinak by jsi tohle nemohl napsat. :roll: Kde máš ostrej lom světla? Není. Místo toho máš na zdi jen náznak lomu a strašně moc rozptýleného světla, tzn. že budeš oslňovat o dost víc než o orig. xenonem. Bohužel s geometrií čočky nic neuděláš. ;)
Nechci se s nikym hádat, oslňuje mě kde kdo. HID svítí většinou blbě, ale vycházim z tohodle: Obrázek

Vlevo HID a vpravo HID v čočce alias HID Projector.
Lom mi přijde dobrej.
Oct asv 2000, DieselPower
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

001marcus píše:chlapi prosimvás,mám velkej problem,chybí mi motorky naklápění světel,sou tam jen konektory,které reagujou ,takže vedení je ok
ale mám čirou optiku(SONAR) a nevím,jaký motorek je na naklápění té čočky. světlo je homologované E 11,jen to náký vůl vyndal
Byla by to asi vážná závada na stk,že?
na STK by to byl problem. sonar je china ,mozna tam pasnou origo motorky.chtelo by to vyzkouset.vyndat svetlo a zajit s tim do obchodu nebo na vrakoviste, namontit motorek.pokud to pasne tak je hnedka koupis.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

Pája 19 - pekne pomalovana zed :D pomalu tam nejde videt svetlo.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

tak jsem zjistil, že tam pásnou originály,..vyndal jsem z toho jakousi vložku(MÍSTO MOTORKU) a úchyty má stejný,...takže NEMÁ NĚKDO MOTORKY DO ORIG SVĚTEL NA GOLFA IV? nechce si takhle někdo před vánocema vydělat? (rofl)
Možná by mi stačilo dát jen motorek u levého světla,..když jsem měl ibicu ,tak tam mi fungoval také jen levý světlomet a prošel sem OK,kámoš na octě to samý,co myslíš?
JohnnyBOSS
Aktivista

Příspěvek od JohnnyBOSS »

můj názor je, že hid v čočce není až takový zlo. A že by nebyl ostrej přechod světlo-tma si taky nemyslim. Když je mezi čočkou a parabolou clonka tak proč by tam ten ostrej přechod jako neměl byt?

Jinak nejlepší je, když jsou xenony origo, to je bez debat.

Ostřikovače jsou dobrá věc, ale donutit řidiče je používat je už jiná věc, za to bych hlavy netrhal, když je někdo nemá. Navíc nevím, proč by někdo jezdil schválně se špinavejma světlama, když to pak hůř svítí. Já teda ostřikovače nemám, ale teď v tom počasí každej den před barakem umyju světla, abych viděl (noteeth)

Náklonový čidlo je jistě užitečná věc. Co se týče starších vozů tak tam slouží jen k tomu, aby se světla sklopily, když se naloží kufr, nastoupí hodně lidí atd. A stejně takový auto oslňuje na horizontu, v pravotočivé zatáčce, na hrbech atd.

Já konkrétně třeba mám řekl bych dost tuhej sportovní podvozek, takže neřeším ani to náklonový čídlo. když naložím kufr normálníma běžnejma věcma, sedneme do auta v pěti lidech tak světla sklopím na jedničku a je to úplně vpořádku, svítí to ještě o kousek níž, než by mělo. Ale takový situace, kdy vezu tolik lidí a plnej kufr se nestávají příliš často. Proto neřeším náklony. Chce to ovšem kapku zodpovědnosti :)
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky (noteeth) - PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“