vim ze uz to tu je nekolikrat, ale nedocetl jsem se to nikde. moje otazka zni: v-power diesel by mel lip mazat? a jeste chci vedet jestli to nema pak vetsi kourivost nebo vetsi usazeniny v EGR ventilu. diky za vysvetleni.
byl jsem na emisich a tam me rekli, ze to je ten den nejhorsi auto (byl jsem tam treti naftak) prilozili me k vyfuku rouru a jen to poradne proslapl dvakrat trikrat a neco malo z toho vyletelo. pak to ukazoval jeste kolegovi a uz to skoro nekourilo. rikal me obcas protahnout. ja jezdim nemecky dalnice a myslim ze to tam protacim celkem dost. 3-4 tis. otacek. driv jsem tankoval v-power diesel ale nepoznal jsem rozdil. ted beru klasickou naftu shell, omw, aral v nemecku atd.[/b]
V testu v MF Dnes psali,že mezi Shell V Power a normální naftou u Shellu je v ČR prakticky rozdíl jenom v ceně.V Německu si to firma nedovolí,tam má W Power lepší vlastnosti.
jo tenhle clanek jsem cetl a celkem jsem se divil jak je to vubec mozny a navic ted ty afery s tim ze nechcou zverejnit ten seznam benzinek kde ty aditiva odrbavaji. je videt ze ten komunisticky rezim u nas porad preziva.
jeste se me nestalo, ze by me zamrzla nafta asi mam stesti. asi to budu ale stridat, protoze pokud bych tankoval pouze u jedne pumpy tak co kdyz prave ta bude ty aditiva sidit. jako laik to nepoznam.
Četl jsem u Vervy, že má filtrovatelnost do -26°C. Mám ji ve dvou autech a u obou se projevila hned od začátku jiným smradem z výfuku, což vypadá že složení bude jiný než u ostatních. Jinak jsem zatím nic zvláštního nezaznamenal, ale subjektivně trochu pružnější motory. Jezdím na ní druhý měsíc.