Adaptace Felicie Simos 2P.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Adaptace Felicie Simos 2P.
Zdravím ve spolek.
Na jednom foru se neustále řeší následující věci a nějak se tam nemůžou shodnout jak to vlastně je.
1.Co všechno se vymaže z řj motoru při odpojení baterie?(1,3 BMM a 1,3 MPi)
2.Jde vymazat vagem adaptační hodnoty z jednotky Simos 2P?(1.3 MPi).Pokud ano můžete napsat postup?
Díky za reakce.
Na jednom foru se neustále řeší následující věci a nějak se tam nemůžou shodnout jak to vlastně je.
1.Co všechno se vymaže z řj motoru při odpojení baterie?(1,3 BMM a 1,3 MPi)
2.Jde vymazat vagem adaptační hodnoty z jednotky Simos 2P?(1.3 MPi).Pokud ano můžete napsat postup?
Díky za reakce.
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Pokud popisovaný problém nastane, tak se to projevuje zvýšenými volnoběžnými otáčkami až na cca 2000. Někdy zase mohou být otáčky naopak malé. Pak se to musí opravit buď Vagprogem, nebo softem od pana Vaguse, který nemá chybu.mě jde o to jestli to opravdu jde.Údajně má 1,3 MPI v řj sw chybu díky který to jde smazat jen něčím ale určitě ne vagem.
http://www.motordiag.cz/motordiag/msm/index.php
Doporučuji vyzkoušet
Ten program je ok, mam ho odzkousen a je bez problemu. Jeste existuje starsi verze, ktera je primo na bootovatelnem CD, takze mimo windows. JInak si nedokazi predstavit, jak jde zresetovat jen 20 procent jednotky....palikx píše:kluci jenze me ten program nejde nebo zlobi kabel.zresetuje to jen 20 procent a pak me to vyhodi.
otacky mam dobre ale ranni start je spatny.udrzi se az tak na 6 start.
prosiim je to auto kamarada co to chce prodat a ja uz nevim co s tim.
Nemuze byt problem jinde? Teplotni cidlo? Mrtva klapka? Nebo zkusit RJ z jine feldy...
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Jednotka se nezresetuje, protože se přeruší při 20% zkopírovaných dat komunikace. Tím, že se to neuloží, je umožněn další pokus a možnost provozu jednotky. Data se ukládají do cache a k uložení dojde až po vyjmutí pojistky, do té doby nikoli.JInak si nedokazi predstavit, jak jde zresetovat jen 20 procent jednotky....
jo tak asi kabel.
nakonec jsem jeste zkusil takovy napad i kdyz vsecky hodnoty vypadaly dobre
odpojit cidlo na vodu-a hle motor chytil na brnk
takze nove cidlo za 200(modry krouzek-zluty uz nedelaji)a auto funguje perfektne
moc dekuju
p.s ted shanim nejaky kabel ktery se nekousne pri tom resetu.i kdyz to udajne funguje i s kabely doma vyrobenymi (coz je muj pripad)
takze nove cidlo za 200(modry krouzek-zluty uz nedelaji)a auto funguje perfektne
moc dekuju
p.s ted shanim nejaky kabel ktery se nekousne pri tom resetu.i kdyz to udajne funguje i s kabely doma vyrobenymi (coz je muj pripad)
Skoda octavia combi 1,9TDI 81 r01
Skoda Felicia combi 1,3-50
Skoda Felicia combi 1,3-50
Proc chces prehravat jednotku, kdyz to jede? Pokud si nedelal nic s klapkou a auto slape bez problemu, tak je to zbytecna prace...palikx píše:jo tak asi kabel.
moc dekuju
Cidlo chladici kapaliny ma felda dvouokruhove, takze i kdyz na palubce je to ok, druhy okruh byt ok nemusi, chce to skouknout VAGem.
co vim tak usb nepotporuje mušíš vytvořit virtuální com. Je to na stránkách motordiag, cely postup jak na toe36power píše:Prosim vas kde si v tom programu simos od motoridiagu nastavím kabel USB. Mám na výběr pouze COM a popř jestli nemate nejakej návod k tomu softu.. Dekui
http://www.motordiag.cz/info/priklady#3