uz si presne nepamatam ale zda sa mi ze ano,lebo jeden chlapik mi to napichol a hlasilo mu to tu chybu a druhy bez toho aby to dal na vag mi hned povedal aby som pozrel airb.vo volante,hovoril ze sa to stava vo vacsine pripadou.
Tak jsem moc nepokročil, není čas. Ale dneska jsme měřili všechno co se dalo a už nevím. Jenom je zajímavý, že když ten "vadný" pas odpojím a dám do konektoru co vede do pasu drát, čili udělám zkrat, tak jde závada vymazat a už se nenačte.
Oddekluj LP sloupek a je tam konektor na vedení předpínač-airb.jednotka. U toho konektoru je změna barev vodičů, která mě zmátla. Pak podle barev vyzkoušej odpor 2.8 - 3 Ohm přímo u jednotky a věř že to pujde. Já osobně měl přerušený vedení pod palubkou mezi jednotkou a konektorem na sloupku
Dík, zkusím. Ten kabel vede od pasu do jednotky, která by měla být někde pod popelníkem na středovém tunelu? Mě jenom překvapuje, že když ten žlutý konektor co vede přímo do pasu propojím drátem, tak chyba zmizí. Dá se smazat.
Že by to byl opravdu přechodový odpor někde po cestě do jednotky? Asi v tom konektoru v LP sloupku?
Keď po prepojení ide vymazať chyba, tak je ten odpor niekde na kábloch. Zmeraj holé káble medzi konektormi, môžno zaoxidovaný spoj pin-kabel a zrovna 3ohm.
Tak to opravdu byl přechodový odpor. Nechtěl jsem tomu věřit, ale rozdělal jsem sloupek a rozpojil ten konektor, vypadal sice jako nový, ale přihnul trochu konakty a je po závadě. Doufám, že už to nebude blbnout. Dík.