Octavia 1.9 tdi padá turbo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia 1.9 tdi padá turbo
zdravím mám octavii 1.9 tdi,r.v.2001 66kw ALH,vyměnil jsem váhu vzuchu,nový podtlakoví hadičky i se sponkama,čidlo tlaku na intercooleru,měnič tlaku N75,celé turbo jsem vyčistil, dal tam starší lepší plechovku,pohybovat jde lopatkama rukou a nadevší smůle turbo furt padá kolem 3000ot,už mě nebaví pořad vypínat motor a startovat,navíc vag píše pořad překročena reg.mez.
Nenapadá Vás něco co by to mohlo být ,připadně nepomohl by mě stím někdo z Brna?
Nenapadá Vás něco co by to mohlo být ,připadně nepomohl by mě stím někdo z Brna?
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Octavia 1.9 tdi padá turbo
Kontaktu clena ´Huml´ ma v Brne servis. www.rfauto.czPetr píše:zdravím mám octavii 1.9 tdi,r.v.2001 66kw ALH,vyměnil jsem váhu vzuchu,nový podtlakoví hadičky i se sponkama,čidlo tlaku na intercooleru,měnič tlaku N75,celé turbo jsem vyčistil, dal tam starší lepší plechovku,pohybovat jde lopatkama rukou a nadevší smůle turbo furt padá kolem 3000ot,už mě nebaví pořad vypínat motor a startovat,navíc vag píše pořad překročena reg.mez.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Re: Octavia 1.9 tdi padá turbo
a neotočil jsi kroužek v turbu co naklápí lopatky?Petr píše:zdravím mám octavii 1.9 tdi,r.v.2001 66kw ALH,vyměnil jsem váhu vzuchu,nový podtlakoví hadičky i se sponkama,čidlo tlaku na intercooleru,měnič tlaku N75,celé turbo jsem vyčistil, dal tam starší lepší plechovku,pohybovat jde lopatkama rukou a nadevší smůle turbo furt padá kolem 3000ot,už mě nebaví pořad vypínat motor a startovat,navíc vag píše pořad překročena reg.mez.