Nissan Terrano II 2,7 TDintercooler náhlý únik oleje HELP
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
martinkratas
- Přispěvovatel
Nissan Terrano II 2,7 TDintercooler náhlý únik oleje HELP
Zdravím všechny na foru a prosím o pomoc. Kamarád mě dnes dovezl Nissana Terrano 2,7 TDintercooler r.v. 2001. Plakal, že má pod autem skvrnu od oleje. Auto má najeto 183.000 km(no nevím). Půjčil ho bráchovi a ten se jel vyřádit do lesa a pak to začalo.No posuďte sami. Intercooler je celej doblitej od oleje příruby jak od turbíny tak na škrtící klapce taky od oleje. Turbo je značky Garret (made in taliáni). Když chytnu vrtulku za matku tak to hází tak no odhadem 0,3-0,4mm. Poslal jsem pár fotek tak zkuste poradit.
Ještě prosím, kde seženu mikrospínače dveří na osvětlení interiéru a ostatní na tohodle japončíka za nějakou dobrou cenu. Všem díky za nějakou radu. 
-
martinkratas
- Přispěvovatel
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
martinkratas
- Přispěvovatel
-
slovacek.milos
- Aktivista
čistý turbo musí být těsně aby ti neunikal olej já tak zkoším staré turba nabourám se co nejbláže k turbu, ucpu otvor osolím motor a tlak mi musí odtláčet ruku a pak dám na ruku papír a minutu do něj valím s turbem milošmartinkratas píše:dnes jsem zjistil, ze intercooler je praskly. Milosi jak jsi to myslel s tim papirem pokud bude trochu od oleje tak je to v pohode a nebo musi byt cistej ? diky
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
martinkratas
- Přispěvovatel
miloši díky za radu. Intercooler jsem dal na opravu. Udělal jsem By-pas a zítra to jedu ke kamošovi oprat vapkou. Až to bude čistý tak to vyzkouším s tím papírem. Pokud bude turbína K.O. tak mě to udělají za 8.000kč někde na moravě. To ještě ide, ale chtěl jsem objednat motorek na stahování okna u řidiče v autorizáku a ty kurvi za ten drek chcou 8.900kč to snad není možné ani na Marsu. Ufoni zasratý. Tak jsem ten motorek rozebral a koupil uhlíky za 14kč v mototechně a zítra je upravím sjedu kotvu na soustruhu a uvidí darebáci!!! Ještě jsem se jich ptal co přijde mikrospínač na sloupku dveří co ovládá zhasínání světla v kabině a varovnej signál zap. světel a to se držte 990kč!!! Tak tam napastím zlatou Škodovku. S Feldy to tam padne jako ulitý. Díky všem za tohle forum.

-
martinkratas
- Přispěvovatel
miloši díky za radu. Intercooler jsem dal na opravu. Udělal jsem By-pas a zítra to jedu ke kamošovi oprat vapkou. Až to bude čistý tak to vyzkouším s tím papírem. Pokud bude turbína K.O. tak mě to udělají za 8.000kč někde na moravě. To ještě ide, ale chtěl jsem objednat motorek na stahování okna u řidiče v autorizáku a ty kurvi za ten drek chcou 8.900kč to snad není možné ani na Marsu. Ufoni zasratý. Tak jsem ten motorek rozebral a koupil uhlíky za 14kč v mototechně a zítra je upravím sjedu kotvu na soustruhu a uvidí darebáci!!! Ještě jsem se jich ptal co přijde mikrospínač na sloupku dveří co ovládá zhasínání světla v kabině a varovnej signál zap. světel a to se držte 990kč!!! Tak tam napastím zlatou Škodovku. S Feldy to tam padne jako ulitý. Díky všem za tohle forum.

-
slovacek.milos
- Aktivista