Rady ohledne motoru BMW 320d E90

Moderátoři: šulda, Moderátoři

go.vojta
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

to samé já.. mám VW v krvi a už nějaký pátek je opravuju, ale také opravuju bmw a ty auta mám taky rád.. sice tvrdím, že bmw je pro někoho kdo má prachy a když bmw tak nějaké novější, ale ty motory jsou prostě best.. na ty nikdo nemá.. jak benzín tak nafta.. škoda, že se tdi neudrželo na špici.. měli místo PD v tom 98 raději udělat CR a bylo by to taky asi jinde..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
netopier
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od netopier »

go.vojta píše:to samé já.. mám VW v krvi a už nějaký pátek je opravuju, ale také opravuju bmw a ty auta mám taky rád.. sice tvrdím, že bmw je pro někoho kdo má prachy a když bmw tak nějaké novější, ale ty motory jsou prostě best.. na ty nikdo nemá.. jak benzín tak nafta.. škoda, že se tdi neudrželo na špici.. měli místo PD v tom 98 raději udělat CR a bylo by to taky asi jinde..
myslim ze v poslednom case strasne vela ludi uvazuje nad bmw pretoze ten 30d motor je proste spica.. soferoval som to 330D 231 PS a je to proste brutal kara.. mal som to na jeden den, periemerna spotreba 8.4L ale rezim jazdy bol mesto 80 mimo mesta co to da, neraz i 230 , nedal som tomu autu ani raz vydychnut a spotreba super, tah od 1500 az do 5000 a podvozok bomba .. jedinu vyhodu 1.9tdi oproti 330d vidim v dostupnosti dielov z druhej ruky ktore su na tdi fakt lacne
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
juro
Přispěvovatel

Příspěvek od juro »

go.vojta píše:no já myslím, že to bude jen pocitové, že cupra jede víc.. PD staršně kopne a člověk si myslí jak to hrozně jede.. ale ta bafka táhne pořád a vyrovnaně, takže se zdá, že to tolik nejede.. a hlavně ten zadní náhon a utlumění to taky trochu změní.. dej ty auta vedel sebe a uvidíš.. já tipuju na 400m, že to vyhraje ten bavor..
Tomu neverím pretože som to videl na vlastné oči
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

no a co to bylo za auta??

BMW R1150GS
juro
Přispěvovatel

Příspěvek od juro »

Bol to BMW 330d a glof TDI 150Ps a to BMW si na 400m ani neprdlo
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

no tak to byl ten golf bud hodně našláplej, nebo na tom bávu bylo něco špatně.. protože 330d jede jak kamen a určitě víc jak ARL..

BMW R1150GS
Sonic
Přispěvovatel

Příspěvek od Sonic »

V tomhle případě je to o tom jak je to auto poladěný. Seriový TDi 150 nemůže vživotě dát BMW 184 a víc koní. Jasně mám kamaráda kterej má leona Cupru TDI a na ní 220koní ale pokud budeš ladit timhle stylem BMW tak 3litr má přece jenom trochu větší možnosti.
juro
Přispěvovatel

Příspěvek od juro »

Ved má ale je to 3L a TDi 1.9 a mysím že tých 193ps čo má BMW sa vyrovná takým 170PS čo má TDI pretože aj váha aut je rozdielna ale nezatracujem BMW iste sú to kvalitné autá len je pravde že TDI viacej kopne a môžno to mýli človeka že to ide lepšie mrkni na toto kopa dymu ale ide

http://www.youtube.com/watch?v=9o43Bckv ... re=related
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

a vies co znamena ten cierny dym???ze je to kurevsky prechlastane naftou..cize taky extrem chip je tam podla mna..a ten bavor ani nazadymil tak to vyzera na seriu alebo dobre chipnute
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

no vzhledem k tomu že mu ulej tak je to určitě serie a navíc ten člověk s tím asi neumí i když je to automat.. jel někdo z vás s 535D?? to je prostě brut.. jede to jak blázen.. i když je to automat tak to jede jak utrhlý.. vždyt to má 200kw.. v sérii.. s tím se nemůže tdi rovnat ani omylem.. na tom videu byl ten golf asi pěkně poladěn, a i tak by neměl tomu bávu odjet.. jen by mě zajímal výsledek. tipoval bych že bávo to dotáhlo. ten automat je pomalejší na rozjezd.

BMW R1150GS
jordee_23
Aktivista

Příspěvek od jordee_23 »

go.vojta píše:to samé já.. mám VW v krvi a už nějaký pátek je opravuju, ale také opravuju bmw a ty auta mám taky rád.. sice tvrdím, že bmw je pro někoho kdo má prachy a když bmw tak nějaké novější, ale ty motory jsou prostě best.. na ty nikdo nemá.. jak benzín tak nafta.. škoda, že se tdi neudrželo na špici.. měli místo PD v tom 98 raději udělat CR a bylo by to taky asi jinde..
tak tu si to vyjadril velmi presne a pekne .... ten pocit zdielam aj ja ... aj o tych prachacoch :O)
GIV var asz 4mot upraveny
martilulin
Přispěvovatel

Příspěvek od martilulin »

Vlastnim 32Od 110kw,predtim Audinu 2.5.Audina vyhravala jelikoz to byl 6ti val,ale bmw,je po strance jizdnich schopnosti nekde jinde.Motor je velmi dobry,po prechipovani se kolega s Golfem jen smutne usmival,jelikoz VW a je nestihal skoro vubec.VW to posral tim PD,BMW je tiche a jede jak benzin,VW zustava porad traktorem.
BMW 320d E46,2002
juro
Přispěvovatel

Příspěvek od juro »

martilulin píše:Vlastnim 32Od 110kw,predtim Audinu 2.5.Audina vyhravala jelikoz to byl 6ti val,ale bmw,je po strance jizdnich schopnosti nekde jinde.Motor je velmi dobry,po prechipovani se kolega s Golfem jen smutne usmival,jelikoz VW a je nestihal skoro vubec.VW to posral tim PD,BMW je tiche a jede jak benzin,VW zustava porad traktorem.
Tak myslím si že keby si čipol golfa 110KW tak by si sa asi ty usmieval viezol som sa v seriových 320d 110KW viac krát a žiadna sláva
martilulin
Přispěvovatel

Příspěvek od martilulin »

On jede pocitove uplne jinak,je to pecka do zad a pak vybornej zatah,ale musis dost radit.BMW bylo do 2tis zdechle,ale po chipu,bere trosku nize a jede fakt dobre,nicmene spotreba sla o 1.5l nahoru
BMW 320d E46,2002
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

A seriové musíš hlavne držať trošku vo vyšších ot. aby to išlo
Odpovědět

Zpět na „BMW“