Rady ohledne motoru BMW 320d E90
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
to samé já.. mám VW v krvi a už nějaký pátek je opravuju, ale také opravuju bmw a ty auta mám taky rád.. sice tvrdím, že bmw je pro někoho kdo má prachy a když bmw tak nějaké novější, ale ty motory jsou prostě best.. na ty nikdo nemá.. jak benzín tak nafta.. škoda, že se tdi neudrželo na špici.. měli místo PD v tom 98 raději udělat CR a bylo by to taky asi jinde..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
- netopier
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze v poslednom case strasne vela ludi uvazuje nad bmw pretoze ten 30d motor je proste spica.. soferoval som to 330D 231 PS a je to proste brutal kara.. mal som to na jeden den, periemerna spotreba 8.4L ale rezim jazdy bol mesto 80 mimo mesta co to da, neraz i 230 , nedal som tomu autu ani raz vydychnut a spotreba super, tah od 1500 az do 5000 a podvozok bomba .. jedinu vyhodu 1.9tdi oproti 330d vidim v dostupnosti dielov z druhej ruky ktore su na tdi fakt lacnego.vojta píše:to samé já.. mám VW v krvi a už nějaký pátek je opravuju, ale také opravuju bmw a ty auta mám taky rád.. sice tvrdím, že bmw je pro někoho kdo má prachy a když bmw tak nějaké novější, ale ty motory jsou prostě best.. na ty nikdo nemá.. jak benzín tak nafta.. škoda, že se tdi neudrželo na špici.. měli místo PD v tom 98 raději udělat CR a bylo by to taky asi jinde..
Seat Cordoba 1.9 TDI,VKLR, Dbilas, HFLO-X, 12mm, 4bar MAP, FMIC,keramika
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
O III 2.0 TDI
PORSCHE 968 Targa
PORSCHE 944 TURBO S
Š1000MB 1967
Tomu neverím pretože som to videl na vlastné očigo.vojta píše:no já myslím, že to bude jen pocitové, že cupra jede víc.. PD staršně kopne a člověk si myslí jak to hrozně jede.. ale ta bafka táhne pořád a vyrovnaně, takže se zdá, že to tolik nejede.. a hlavně ten zadní náhon a utlumění to taky trochu změní.. dej ty auta vedel sebe a uvidíš.. já tipuju na 400m, že to vyhraje ten bavor..
Ved má ale je to 3L a TDi 1.9 a mysím že tých 193ps čo má BMW sa vyrovná takým 170PS čo má TDI pretože aj váha aut je rozdielna ale nezatracujem BMW iste sú to kvalitné autá len je pravde že TDI viacej kopne a môžno to mýli človeka že to ide lepšie mrkni na toto kopa dymu ale ide
http://www.youtube.com/watch?v=9o43Bckv ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=9o43Bckv ... re=related
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
no vzhledem k tomu že mu ulej tak je to určitě serie a navíc ten člověk s tím asi neumí i když je to automat.. jel někdo z vás s 535D?? to je prostě brut.. jede to jak blázen.. i když je to automat tak to jede jak utrhlý.. vždyt to má 200kw.. v sérii.. s tím se nemůže tdi rovnat ani omylem.. na tom videu byl ten golf asi pěkně poladěn, a i tak by neměl tomu bávu odjet.. jen by mě zajímal výsledek. tipoval bych že bávo to dotáhlo. ten automat je pomalejší na rozjezd.
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
tak tu si to vyjadril velmi presne a pekne .... ten pocit zdielam aj ja ... aj o tych prachacoch :O)go.vojta píše:to samé já.. mám VW v krvi a už nějaký pátek je opravuju, ale také opravuju bmw a ty auta mám taky rád.. sice tvrdím, že bmw je pro někoho kdo má prachy a když bmw tak nějaké novější, ale ty motory jsou prostě best.. na ty nikdo nemá.. jak benzín tak nafta.. škoda, že se tdi neudrželo na špici.. měli místo PD v tom 98 raději udělat CR a bylo by to taky asi jinde..
GIV var asz 4mot upraveny
-
- Přispěvovatel
Vlastnim 32Od 110kw,predtim Audinu 2.5.Audina vyhravala jelikoz to byl 6ti val,ale bmw,je po strance jizdnich schopnosti nekde jinde.Motor je velmi dobry,po prechipovani se kolega s Golfem jen smutne usmival,jelikoz VW a je nestihal skoro vubec.VW to posral tim PD,BMW je tiche a jede jak benzin,VW zustava porad traktorem.
BMW 320d E46,2002
Tak myslím si že keby si čipol golfa 110KW tak by si sa asi ty usmieval viezol som sa v seriových 320d 110KW viac krát a žiadna slávamartilulin píše:Vlastnim 32Od 110kw,predtim Audinu 2.5.Audina vyhravala jelikoz to byl 6ti val,ale bmw,je po strance jizdnich schopnosti nekde jinde.Motor je velmi dobry,po prechipovani se kolega s Golfem jen smutne usmival,jelikoz VW a je nestihal skoro vubec.VW to posral tim PD,BMW je tiche a jede jak benzin,VW zustava porad traktorem.
-
- Přispěvovatel