Inštalacia VAG 704
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Inštalacia VAG 704
Čauko,velmi pekne vas prosim o radu,mam stiahnuty program vag com 704,ako najednoduchsie ho nainstalujem do pc,je k tomu treba neaky pristupovy kluč alebo neake heslo?vopred vam dakujem
MAGNUM píše:kabel mam cez obyčajny port -com1,nemam usb,ale pri nastaveni portu mi nechce komunikovat s autom fabia 1,9sdi 2002,nemožem spravit test kabla a nasledne dalsie operacie,je neake riešenie???
Zkus tohle,je tam vag com 304 ten ti na ten kabel bude fungovat. http://www.obd-2.websnadno.cz/DOWNLOAD.html
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
keby si si precital cele toto forum tak by si vedel ze od verzi 512 a vyssie potrebujes spesl kabel kory ma v sebe HW kluc(hardwarovy kluc)..to je to co povie software ze moze komunikovat...neexistuje ziadny crack,SN alebo nieco podobne aby si to rozchodil..
a nabuduce pri takejto otazke ti bude zablokovany pristup pretoze to tu bolo 1000000 (milion ) krat riesene...a uz nemame chut to to vysvetlovat po milionprvy krat.pouzi HLADAT funkciu
a nabuduce pri takejto otazke ti bude zablokovany pristup pretoze to tu bolo 1000000 (milion ) krat riesene...a uz nemame chut to to vysvetlovat po milionprvy krat.pouzi HLADAT funkciu
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
PACKAGE........ale čo sme sa zle vybuvali???
mimochodom som tu novy a potreboval som poradit,a ked ta nezaujal alebo nevieš poradit ohladom môjho prispevku tak ho jednoducho ignoruj,a nepiš tvoje "dobre "pocity,a to čo tu ostane alebo sa vymaže snad rozhoduje niekto inímale aj tak ti dakujem za radu si proste 1
mimochodom som tu novy a potreboval som poradit,a ked ta nezaujal alebo nevieš poradit ohladom môjho prispevku tak ho jednoducho ignoruj,a nepiš tvoje "dobre "pocity,a to čo tu ostane alebo sa vymaže snad rozhoduje niekto inímale aj tak ti dakujem za radu si proste 1
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
nahodou sme sa vybuvali veeelmi dobre..ale keby si si precital len moje prispevky k tomuto tematu "kabel vag"tak by si vsetko potrebne vedel..pochop ze aj ked si novy tak ti nic nebrani pouzit tlacitko HLEDAT..
lebo 80% novych sa pyta tie iste stupidne otazky ako ty...a pritom staci len trosicku sa posnazit a pouzit tlacitko hledat..
lebo 80% novych sa pyta tie iste stupidne otazky ako ty...a pritom staci len trosicku sa posnazit a pouzit tlacitko hledat..
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..