Octava píše:to je ta plastova objimka?nebo ta zelezna?tedko nevím co presne myslis..
nevim kterou myslíš ty, já tam vždy viděl jen plechovou.
to bjukemen: mě to po úpravě šlo hravě a ochotně přes 5500 ot

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octava píše:to je ta plastova objimka?nebo ta zelezna?tedko nevím co presne myslis..
A jak ji odstranim?ona tam je nejak zatlacena nebo jak?Smoke píše:Octava píše:to je ta plastova objimka?nebo ta zelezna?tedko nevím co presne myslis..
nevim kterou myslíš ty, já tam vždy viděl jen plechovou.
to bjukemen: mě to po úpravě šlo hravě a ochotně přes 5500 otod 5tis už strácel, ale ještě šel (né že bych ho trápil, ale když začal nečekaně hrabat tak to vylítlo
za mokra i na 3ku
cernohousmartin píše:hele chlapi,mam otázku...mam golfa 1,6 td 44kW...chci zvýšit tlak na turbu,řídil sem se podle toho obrázku,ale nikdy sem tam nenašel ten bod 1,je tam jen ta 2 a 3....je možné že tahle verze ho nemá...dá se kdyžtak zvýšit tlak když utáhnu ten šroub u ten trojky...???
no nikde sem to tam neviděl...tak zkusil poštelovat tu trojku a uvidim o kolik zvýšim tlak...jinak diky moc za radu.Smoke píše:cernohousmartin píše:hele chlapi,mam otázku...mam golfa 1,6 td 44kW...chci zvýšit tlak na turbu,řídil sem se podle toho obrázku,ale nikdy sem tam nenašel ten bod 1,je tam jen ta 2 a 3....je možné že tahle verze ho nemá...dá se kdyžtak zvýšit tlak když utáhnu ten šroub u ten trojky...???
pokud tam zkutečně není (třeba sání z něčeho jinýho), tak tím líp. pokud si ho přehlíd (což doufám že ne) tak by jsi se nedostal přes +- 0.8b.