Kolik vydrzi 4x4?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Kolik vydrzi 4x4?
Kolik koni a NM snese fourmotion,treba v GIV?Aby to vydrzela prevodovka a poloosy atd....Dik 

mam pasika TDI pd 4motion rok '00 (torsen) , a načipované to mam v celku hodně, najeto přes 50 000km po čipu, auto má 160 tkm -poctivých a absolutně bez problémů,
ALE!!! znám pár lidí kteří na tom ale nejsou tak dobře jako já... zvuky z diferáku, škubání, to pak řeší výmněna.. , ale to jsou fšechno stálý pohony 4x4, takže u haldex nevim, nevim ...
ALE!!! znám pár lidí kteří na tom ale nejsou tak dobře jako já... zvuky z diferáku, škubání, to pak řeší výmněna.. , ale to jsou fšechno stálý pohony 4x4, takže u haldex nevim, nevim ...
4motion 4ever
NO SMOKE - NO FUN
NO SMOKE - NO FUN
Pozri toto auto news.cz:
Spojka je velmi robustní a může na zadní nápravu přenášet momenty až do výše 3200 Nm. To je více než dvojnásobek v porovnání s dosavadní viskózní spojkou.
http://www.auto.auto-news.cz/technika-4 ... 11720.html
Spojka je velmi robustní a může na zadní nápravu přenášet momenty až do výše 3200 Nm. To je více než dvojnásobek v porovnání s dosavadní viskózní spojkou.
http://www.auto.auto-news.cz/technika-4 ... 11720.html
Mercdes C cdi
-
- Přispěvovatel
1047koni je na 1.8čku slušný výkon typoval bych že to čipovalo ABC tuningStingray píše:kratkodoby vykon je v pohode horsie to je na okruhu alebo rally kde sa vyuziva naplno vykon motora.........pokial si pamatam tak maximalny vykon ktory preniesol haldex bez problemov na brzde bol 1047koni z 1.8benzina

Amici delaj "bezne" okolo 500koni na 1,8T. Akorat tam bylo psane omezeni zivotnosti na 20tis mil.SupermanXXX píše:1047koni je na 1.8čku slušný výkon typoval bych že to čipovalo ABC tuningStingray píše:kratkodoby vykon je v pohode horsie to je na okruhu alebo rally kde sa vyuziva naplno vykon motora.........pokial si pamatam tak maximalny vykon ktory preniesol haldex bez problemov na brzde bol 1047koni z 1.8benzina
raz som diskutoval na túto tému a dostal som info, ze haldex v pohode prenesie 1200 NM. či je to konštrukčnz strop alebo techniucký parameter od výrobcu neviem.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
-
- Sběrač informací
¨haldex
no já mám octavku s haldexem ale s trvale sepnutým a musím říct že je to mazec, čerpadlo je seplé naplno a místo RJ je regulovatelný ventil a má to najeto asi 500 ostrých KM a max. spokojenst, spojku u motoru mám keramiku takže to přenáší dobře, mám motor 1,8T s 210ps a 310nm
olej v haldexu měním po sezoně což je asi po 1000km provozu i s filtrem
olej v haldexu měním po sezoně což je asi po 1000km provozu i s filtrem
-
- Aktivista