Větší vztřiky Audi 2.5 V6 TDI?????

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

G3 tdi-gti
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od G3 tdi-gti »

peug píše:Jaj jde o to jak se všude píše jak to na V6 neni problém atd. A potom jedinej kdo se ukáže že to má je SMRADLAVÁ ŽÍŽALA!!! Takže ten kdo to tvrdí se o tom výkonu zatim jenom domnívá,to je jako že bych tvrdil že na mojem G3tdi mám 500ps a 700nm a z vejfuku jde vůně levandule ;)
Je videt ze jsi opravdu novacek.Protoze kdyby jsi tu byl dyl a vedel co jsou nekteri lide z fora schopni postavit tak by jsi nestekal.Nevim cemu se divis?neznas heslo objem nicim nenahradis? A to ze se tyhle motory tolik neupravuji je taky pro to ze auta do kterych se ten motor montuje nejsou za darmo a jen ten kdo si ho chce nechat do nej investuje tolik penez,protoze pak ro neznale straci originalitu a cenu.
A jestli mas v G3 500ps tak gratuluju :) Ja jen 50ps
VW LEGO TECHNIC EVOLUTION

G3 TDI GT... :-)

G3 TDI GTI ... :-))
El Chupacabra
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od El Chupacabra »

Smradlavá žížala píše:tak přesně proto jsem já ani nikdo z mých kamarádů nikdy nepřispíval v tomhle foru. vy to asi nikdo NEČTETE BO CO??? (wallbash) KDYŽ TO TEDA NENI KURVA PROBLÉM, TAK PROČ NIKDE ŽÁDNÁ NEJEZDÍ. TAK A MRDAM CELÝ FORUM
To jsi celej ty Pepíku, sprostej a největší machýrek. Měl by ses krotit, tady jsi mezi slušnýma lidma.

Zatim co jsi byl v lochu, se pár věcí změnilo. Nemáš jedinou 2,5 TDI s 250hp pod sluncem, neboj.

Když se budeš chovat slušně, třeba někdo dodá i graf.

Sorry admin za offtopic ale musel jsem reagovat (offtopic)
El Chupacabra již asi sto let děsí oprávněně obyvatele Portorika-zabíjí hromadně veškerou zvěř a jsou zaznamenány i případy útoku na člověka.Všechny oběti téhle záhadné bytosti jsou nacházeny vysáty,roztrhány a s vytrhanými vnitřnostmi.
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

tak to bolo pekne el chupa....... niekto sa snazi okydavat moje turbo ?
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Smradlavá žížala
Přispěvovatel

Příspěvek od Smradlavá žížala »

Aha takže nějakej závistivec z mýho okolí. Když mě tak dobře znáš, tak můžeš přijet za mnou do práce a naučit mě slušnýmu chování. Jistě víš kde pracuju. Seděl jsem no a? A co ti na mě ještě vadí? Čekám na odpověd :-D
BH motor
Aktivista

Příspěvek od BH motor »

Smradlavá žížala píše:Aha takže nějakej závistivec z mýho okolí. Když mě tak dobře znáš, tak můžeš přijet za mnou do práce a naučit mě slušnýmu chování. Jistě víš kde pracuju. Seděl jsem no a? A co ti na mě ještě vadí? Čekám na odpověd :-D
neveril som zew existuje este arogantnejsi clovek ako ja... nauc ma nieco (offtopic) .hihi
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
Smradlavá žížala
Přispěvovatel

to nebylo tobě
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Smradlavá žížala píše:Aha takže nějakej závistivec z mýho okolí. Když mě tak dobře znáš, tak můžeš přijet za mnou do práce a naučit mě slušnýmu chování. Jistě víš kde pracuju. Seděl jsem no a? A co ti na mě ještě vadí? Čekám na odpověd :-D
Smradlavá Žížalo, opravdu se chovej slušně, jestli tady chceš operovat..

K tvojí hlášece ... "A MRDAM CELÝ FORUM". ... Bylo tady i pár charakterních lidí kteří napsali, že na foru končí a už nenapsali. Nevím co si mám myslet o tobě, pokud takhle píšeš. Zda-li se tady snažíš ukojit svojí emocionální rozpolcenost - nevím.

Toto forum se ale snažíme držet na úrovni, takže pokud tyto diskuze půjdou dál tímto směrem, začneme dávat ban těm, kteří se takto chovají a nerespektují pravidla.

Toto je tedy napomenutí ADMINA, už žádné off-topic
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Smradlavá žížala
Přispěvovatel

Ted už vím odkud vítr vane :)
peug
Přispěvovatel

Příspěvek od peug »

Tak koukám že od vstřiků a výkonů se to přesouvá někam kam nemá ne?
FIENDMAN
Nováček

Příspěvek od FIENDMAN »

Tak kamarádi pište něco dál o te upravě 2,5 moc mě to zajíma dík.... 8)
Smradlavá žížala
Přispěvovatel

El Chupacabra píše:
Smradlavá žížala píše:tak přesně proto jsem já ani nikdo z mých kamarádů nikdy nepřispíval v tomhle foru. vy to asi nikdo NEČTETE BO CO??? (wallbash) KDYŽ TO TEDA NENI KURVA PROBLÉM, TAK PROČ NIKDE ŽÁDNÁ NEJEZDÍ. TAK A MRDAM CELÝ FORUM
To jsi celej ty Pepíku, sprostej a největší machýrek. Měl by ses krotit, tady jsi mezi slušnýma lidma.

Zatim co jsi byl v lochu, se pár věcí změnilo. Nemáš jedinou 2,5 TDI s 250hp pod sluncem, neboj.

Když se budeš chovat slušně, třeba někdo dodá i graf.

Sorry admin za offtopic ale musel jsem reagovat (offtopic)
Tak kde mám ten graf? Choval jsem se slušně, tak mi ho prosím ukaž nebo jsis vymýšlel? Jsem nedočkavej :D
Mongo
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mongo »

taka mala otazka.... od ktoreho roku vyroby resp od ktoreho kodu motoru su tie hlavy valcov ok??? samo ze na tej V6.... celkom ma to perspektivne zaujima...diky za info
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

Neviem ani o jednej 2.5 V6 kde je to OK. Tie nove V6 3.0TDI su uz jaks taks ale tiez to nieje ziadna slava.
cupra
Aktivista

Příspěvek od cupra »

Mongo píše:taka mala otazka.... od ktoreho roku vyroby resp od ktoreho kodu motoru su tie hlavy valcov ok??? samo ze na tej V6.... celkom ma to perspektivne zaujima...diky za info
co ja viem lame sa ten rok rokom 2004...a kody neviem ale vykon tusim uz 120 kw je ok
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
norok86
Přispěvovatel

Příspěvek od norok86 »

cupra píše:
Mongo píše:taka mala otazka.... od ktoreho roku vyroby resp od ktoreho kodu motoru su tie hlavy valcov ok??? samo ze na tej V6.... celkom ma to perspektivne zaujima...diky za info
co ja viem lame sa ten rok rokom 2004...a kody neviem ale vykon tusim uz 120 kw je ok
Kod motoru zacina B (B**) ty co zacinaji A (A**) nemaji rolny.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“