startovanie,len cvak golf 4 a ostava svietit ABS...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
startovanie,len cvak golf 4 a ostava svietit ABS...
prosim vas poradte mi niekto,mal som asi tak pred mesiacom vytiahnuty starter,lebo len tocil a tocil...no nenakopol..vycistil som ho,kupil novu baterku,palivovy filter,vymenil zhavice..proste vsetko...pak to bolo vsetko ok...startoval sice pomalsie sa roztacal starter ako keby bola vybita baterka no na 2 mozno 3 pretocenie motora nakopol na 1xpotom sa mi po nastartovani a pohnuti sa z miesta zacal objavovat blikajuci vzkricnik a blikakal pocas celej jazdy a pri vyhodeni smerovky mi blikalo aj ABS.a ked som zapol hmlovky tak ABS ostalo svietit.ked som zhasol,zhaslo aj ABS.nedavno som vsak sadol do auta nechal nazhavit a motor len cvak...nevedel som co s tym,skusil som potom poklepat po startery ci sa nahodou uhlik nespriecil alebo tak volaco...pomohlo...nastartoval som asi 5x...no teraz uz nepomaha ani to.nazhavi,vsetky kontrolky zhasnu a po otoceni klucom len cvak a ostane svietit ABS..co stym????poradte mi diky
přetáhnout silové kabely, jak na baterce, tak an starteru. I kostry
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.