VAG COM nečte jednotky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
VAG COM nečte jednotky
Vag mi vůbec nechce načítat jednotky čehokoliv,mám kabel KKL usb a funguje mi s OBD testrem a MKM naprosto bez problému,Zajímavé je že mi nefunguje žádná verze(208,304,409) nastavení portu i test kabelu i led test proběhne v pořádku.Nestkal jste se stím někdo.
Mam podobny problem.
VAG-COM IHR304.0+KKL od motodiag .
Na starom pocitaci aj notasi funguje OK.dnes som to nainstaloval do mini noutbuku Asus EEE PC 1000H. vyzeralo to v pohode vstetko OK.aj ovladac.
A po pripojeni k autu a teste kablu napisalo"
COM Port Status:OK
Interface Status 0-nalezen,pripraven
Fast-Synch Kompatibile NE
po pripojeni cez MKM tak kabel funguje bez problemov..nacita aj aktivuje okna a pod..
v oboch je nastaveny COM 2
Po pripojeni z inim notasom na to iste auto s tym istim cablom vsetko ok bez problemou..
co z tym.... Dakujem.
VAG-COM IHR304.0+KKL od motodiag .
Na starom pocitaci aj notasi funguje OK.dnes som to nainstaloval do mini noutbuku Asus EEE PC 1000H. vyzeralo to v pohode vstetko OK.aj ovladac.
A po pripojeni k autu a teste kablu napisalo"
COM Port Status:OK
Interface Status 0-nalezen,pripraven
Fast-Synch Kompatibile NE
po pripojeni cez MKM tak kabel funguje bez problemov..nacita aj aktivuje okna a pod..
v oboch je nastaveny COM 2
Po pripojeni z inim notasom na to iste auto s tym istim cablom vsetko ok bez problemou..
co z tym.... Dakujem.
vsetko sa kontrolovalo aj na inich notasoch.
Vsetko je uplne rovnake a nejde.test kabla prebehne rovnako aj tu istu chybu to napise.a nejde...
uz som odinstaloval aj ovladace aj Vag a znova nainstaloval z USB kluca..
to iste do druheho notasa. a v tom mini to nejde..
tak neviem co dalej..V mini ta asi nepojde..
Vsetko je uplne rovnake a nejde.test kabla prebehne rovnako aj tu istu chybu to napise.a nejde...
uz som odinstaloval aj ovladace aj Vag a znova nainstaloval z USB kluca..
to iste do druheho notasa. a v tom mini to nejde..
tak neviem co dalej..V mini ta asi nepojde..
prepni si napajeni baterie na high performance a bude ti to fungovat. super perfofmance taky nefunguje. Dobrá rada nad zlato (ASUS EEE 1000H). Neni to z mojí hlavy tak nemachruju
Naposledy upravil(a) lib dne 02 bře 2009, 00:28, celkem upraveno 1 x.