Co se týká diagnostiky, tak Atalem jsem na to ani nezkoušel lézt.Kdysi jsme s kamošem chtěli přečíst jednu 607čku a Atal se nechytl...Tím nechci tvrdit že to není dobrá mašinka.... Jak už jsem psal, zkusím to čidlo a váhu a uvidím...
  Co se týká diagnostiky, tak Atalem jsem na to ani nezkoušel lézt.Kdysi jsme s kamošem chtěli přečíst jednu 607čku a Atal se nechytl...Tím nechci tvrdit že to není dobrá mašinka.... Jak už jsem psal, zkusím to čidlo a váhu a uvidím...Picaso 1.6Hdi (9HY)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bohužel s tím autorizákem je to tak a když mě auto padne do nouzáku tak to poznám....Teda aspoň myslím  Co se týká diagnostiky, tak Atalem jsem na to ani nezkoušel lézt.Kdysi jsme s kamošem chtěli přečíst jednu 607čku a Atal se nechytl...Tím nechci tvrdit že to není dobrá mašinka.... Jak už jsem psal, zkusím to čidlo a váhu a uvidím...
  Co se týká diagnostiky, tak Atalem jsem na to ani nezkoušel lézt.Kdysi jsme s kamošem chtěli přečíst jednu 607čku a Atal se nechytl...Tím nechci tvrdit že to není dobrá mašinka.... Jak už jsem psal, zkusím to čidlo a váhu a uvidím...

Co se týká diagnostiky, tak Atalem jsem na to ani nezkoušel lézt.Kdysi jsme s kamošem chtěli přečíst jednu 607čku a Atal se nechytl...Tím nechci tvrdit že to není dobrá mašinka.... Jak už jsem psal, zkusím to čidlo a váhu a uvidím...A4 1.9Tdi (AFN) 81kw + chip = 104kw
						- chosepm
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Picaso 1.6Hdi (9HY)
automacher píše:Tak neviem ale toto určite nebolo na origo diagnostike. Niečo o tom viem. Ja tiež robym aspon zatial z uni diagnostikou. Ale viem jednu vec. Ze živych hodnuot sa nemožeš držať. Nechcem do teba rypať ale ako si usudil že RENAULT padá do nudzaku.kanydža píše:Dostalo se mi pod ruky Picaso kterému svítí kontrolka motoru a dognostika piše, že turbo tlačí 2 bary a teplota nasávaného vzduchu je 900 stupňů...Poradí někdo co s tím...??Do francouzů moc nevidím... Jo a ještě nemůžu najít čidlo teploty nasávaného vzduchu...Buď jsem úúplně slepej nebo....
 neřekl přece ani slovo o Renaultu a citroen jak je známo "nouzový režim" má.
 neřekl přece ani slovo o Renaultu a citroen jak je známo "nouzový režim" má.***VAG,PSA,Renault***