Jak je to s technickou????

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

JARDA2
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Jak je to s technickou????

Příspěvek od JARDA2 »

Jedno auto mi končí 2.3. druhé 12.3. Musím udělat STK k těmto datumům nebo stačí na konci března? Díky za radu.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

můžeš treba v květnu ale do tý doby bys je neměl provozovat na pozemních komunikacích případné sankce dle zákonů STK platí do daného datumu včetně ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

já zas slyšel, že platí do konce toho měsíce jak je na známce a teď babo raď
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

nn do data platnosti STK to bys mohl jezdit i měsíc bez....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
johny
Přispěvovatel

Příspěvek od johny »

já jsem měl na samolepce vyraženou dvojku a jezdil jsem do konce února. Stavěli mě i policajti a vše bylo ok
seat toledo 1M - tak trochu série
Audi A4
Přispěvovatel

Příspěvek od Audi A4 »

me staveli jednou kdyz mi v danem mesici koncila a rekli jestli se maj podivat do kdy jeste...takze rozhoduje nalada a stupen nasrani
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
Martin.R
Aktivista

Příspěvek od Martin.R »

johny píše:já jsem měl na samolepce vyraženou dvojku a jezdil jsem do konce února. Stavěli mě i policajti a vše bylo ok
To jo policajt nepozná do kdy přesně STK platí podle známky, ale je platná pouze do data psaného v TP a nový systém zavedený na STK je připraven pro lustraci přímo na silnici. Nehledě na to kdyby se cokoli (nehoda) stalo tak je malér a zjistěj že je v podstatě vozidlo technicky nezpůsobilé a už se vezeš.
ROBIG
Aktivista

Příspěvek od ROBIG »

Defmanik píše:
johny píše:já jsem měl na samolepce vyraženou dvojku a jezdil jsem do konce února. Stavěli mě i policajti a vše bylo ok
To jo policajt nepozná do kdy přesně STK platí podle známky, ale je platná pouze do data psaného v TP a nový systém zavedený na STK je připraven pro lustraci přímo na silnici. Nehledě na to kdyby se cokoli (nehoda) stalo tak je malér a zjistěj že je v podstatě vozidlo technicky nezpůsobilé a už se vezeš.
Policajt nepozná do kdy máš STK ale podívá se na datum v emisním průkazu a hned ví do kdy můžeš jezdit.Bez emisí není STK takže je musíš mít stejně jako STK anebo dřív.
CHrysler 300C 5.7 HEMI :-)
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro :-)
Bóďa
Aktivista

Příspěvek od Bóďa »

Jenže emisní průkaz sebou vozit nemáš. :)
TK platí do data a údaje z TP si můžou většinou obstarat na místě... :(
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Radek
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Tech

Příspěvek od Radek »

A neviš jak? data s velkeho TP asi neni problem ale pochybuji že jim někdo aktualizuje tata o technicke,vim že se něco takoveho připravuje ale zatim nic.
Radek
+420604111999
Peete
Aktivista

Příspěvek od Peete »

no kdyz resim prepisy na autech, tak mi kamaradka na urade necha nahlizet do compu, a tam je presny datum, od kdy do kdy a tyto informace tam chodi primo z STK online. Do stejne databaze ma pristup i PCR, takze pokud chteji, behem minuty si to zjisti. Kdo neveri, at si to vyzkousi, ale za jizdu bez TK je tusim 5 bodu, byt je to o jeden den. Neznalost zakona neomlouva
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Bob1795
Přispěvovatel

Příspěvek od Bob1795 »

tak jsem se ptal kamarada na STK, jakmile dodelaji auto tak se vysledky vyplnoujou online na servru, ze ktereho cerpaji i policajti, takze vi ze mas novou stk v podstate okamzite, jak ti vyjedou protokol. Jinak Stka plati do dne ve velkem TP vcetne jak rikal Ladas.
passat B4, AFN
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Ve středu jsem dostal 200kč pokuty za nedání přednosti chodcům, policajt do vysílačky řekl SPZ auta, řekli mu krom typu, značky, barvy, roku výroby, motoru taky přesný datum stk.
Sice policajti stáli za autem, ale stáhnul jsem si okýnka tak jsem to krásně slyšel.
johny
Přispěvovatel

Příspěvek od johny »

tak to jsem měl asi štěstí. Emise jsem dělal na začátku února. stavěli mě v polovině února, kdy jsem ještě technickou neměl, ale na známce byla procvaklá dvojka. řekl že mám ještě chvilku čas. Pak si bral papíry do auta aby si mě zkouknul a když přišel tak jsem se nestačil divit. řekl mi jestli mám povolený nosit kontaktní čočky (crazy) Já jsem mysle že je to nejdřív nějaká narážka na moje auto, ale když jsem mu řekl že ne tak mi řekl, kde mám brejle (LOL) , že to mám v záznamech a že bych je měl nosit. Já je nikdy nenosil, ani u očního sem nikdy nebyl. Tak jsem mu to vysvětlil a pustil mě
johny
Přispěvovatel

Příspěvek od johny »

jo a ještě jsem měl u sebe prošlou zelenou kartu asi 2 roky (LOL) tak mu stačilo vysvětlení že novou mám doma. Tak jsem ten den měl asi fakt z prdele kliku, protože bych asi měl plný počet bodu.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“