obcas nefunguje ukazatel teploty OCTAVIA 1,9TDI 81Kw r.2002
Moderátoři: šulda, Moderátoři
obcas nefunguje ukazatel teploty OCTAVIA 1,9TDI 81Kw r.2002
Ahoj
Mam problemek ze mi obcas pri jizde nefunguje ukazatel teploty vody v motoru. Nesetkal jste se s tim nekdo? Bud to treba uz nefunguje od zacatku a klidne jedu 20kilaku a nic, raficka se ani neodlepi od dorazu a pak najednou z niceho nic zacne ukazovat. Pripada mi ze se rozbehne treba kdyz nekde pribrzdim coz me napada ze by mohl byt nekde nejaky spatny kontakt. Ale pak se kidne zase stane ze se vrati zpet na zacatek a zase to neukazuje.
Mam problemek ze mi obcas pri jizde nefunguje ukazatel teploty vody v motoru. Nesetkal jste se s tim nekdo? Bud to treba uz nefunguje od zacatku a klidne jedu 20kilaku a nic, raficka se ani neodlepi od dorazu a pak najednou z niceho nic zacne ukazovat. Pripada mi ze se rozbehne treba kdyz nekde pribrzdim coz me napada ze by mohl byt nekde nejaky spatny kontakt. Ale pak se kidne zase stane ze se vrati zpet na zacatek a zase to neukazuje.
nepomuže, budou přerušený ty slabounký drátky v čidlu...zkus jen tak namátkou jestli jde točit s tím konektorem...jestli jo, hned koupit nové...a koupit i gumičko co to čidlo drží...a hlavně vyměnovat zastudena

1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
- schonus
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
cidlo
Ladas píše:100-200,- no nic závratnýho nečekej zbyde ti i na zmrzlinu
No teda Vlado kde to zas v Praze skladujete(s)? hele : http://obchod.autokelly.cz/detail.aspx? ... 58[/quote]Huml píše:Nevím teda kde ho kupuje Ladas, ale běžně stojí okolo 500,-
STOledo 1M, AHF - poladeno