s tou baterkou... nieje to to iste ako ked vymazem chyby?
nehjak sa mi to auto nezda

Moderátoři: šulda, Moderátoři
A na čem? Ta hodnota platí pouze pro 2.5tdi V6RC51 píše:Ste si isty s tou hodnotou predvstreku 2+-2 ATDC ?
Ja som mal predvstrek nastaveny na 1,3 ATDC a neviem teraz v ktorom kanale, ale je kanal ktory uklada hodnoty pri starte. V tom kanale boli otacky pri strate ... a jeden z udajov bol predvstrek a bolo tam POZDE.
Auto islo normalne len sa mi zdalo trochu lenive (bolo to po vymene rozvodov) a na volnobeh malo trosku dunivy zvuk.
Tak som zmenil predvstrek na asi 2 stupne BTDC.
Chod motora je kludnejsi a auto je citelne zivsie.
Rozsah nameranych hodnot by sa mal pohybovat podla navestia v policku VAG 6-14 stupnov.
A po tejto zmene ktoru som urobil sa pohybuje od 6,8 -14,6 stupna.
Tak som teraz v rozpakoch s tym mojim nastavenim, ale zdal sa mi ten chod motora lepsi ako ked som aml 1,3 ATDC.[/b][/i][/u]
keby bol regler v haji tak by to prebijalo alebo nedobijalo nie?spyder píše:ja nastavujem predvstrek tak okolo 2.2.df alternatoru je regler v haji.a ohladom dalsej chyby by som pozrel kable can-bus 2 prepletane kable pod nohamy vodica
najprv treba mat nastavenu spravne tu v zakladnom nastaveni nie?RC51 píše:Nie, nehovoril som o kanale 4 v zakladnom nastaveni.
Predpokladam, ze v tom zakladnom nastaveni jednotka skusa menit na cerpadle rozsah hodnot predvstreku![]()
Ja som mal na mysli hodnoty v kanale 4 v bezpecnych.
Je tam stale hodnota pozadovana a okamzita.