G4 PD 85kw Problem.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
G4 PD 85kw Problem.
Zdravim. Mama takovy problem se svym golfem,uz od doby co jsem ho koupil tak do 3tisic jede docela dobre,ale na 3 to ubere hodne vykon a zrychluje to strasne pomalu,do nouzaku to ale nepada,staci dat dalsi kvalt a zas dobry,ale zas jen do tech 3tisic. Chci si to dat nacipovat jenze se bojim kdyz je tam ted tenhle problem.... nesetkali jste se stim nekdo? diky za nazory.
cau
skus este odpojit prietokomer a ist sa povozit,ked to pojde lepsie je v haji, a ak vies kde je turbo a vies kde ma potlak na lopatky tak pozeraj ,pri startovani tiahlo musi chodit hore a dole tak asi 2 cm,ak chodi menej treba ho rozobrat a vicistit.
Re: cau
No vahu vzduchu jsem tam zkousel uz menit z jineho auta 2krat a vzdycky uplne stejny..spyder píše:skus este odpojit prietokomer a ist sa povozit,ked to pojde lepsie je v haji, a ak vies kde je turbo a vies kde ma potlak na lopatky tak pozeraj ,pri startovani tiahlo musi chodit hore a dole tak asi 2 cm,ak chodi menej treba ho rozobrat a vicistit.

Re: cau
Jaky pritokomer?co mas na mysli?spyder píše:skus este odpojit prietokomer a ist sa povozit,ked to pojde lepsie je v haji, a ak vies kde je turbo a vies kde ma potlak na lopatky tak pozeraj ,pri startovani tiahlo musi chodit hore a dole tak asi 2 cm,ak chodi menej treba ho rozobrat a vicistit.
cau
cau ked mas vag tak sadaj do auta zarad 3 richlosny stupen a plny plyn.vo vagu daj 01-elektrika motora,08-blok nameranych hodnot,skupina 003-druhe a tretie policko ,druhe policko je aka je hodnota vriadiacke ,tretie aka hodnota je namerana snim tlaku.,ak idu rovnako hore +- 100 tak ok no musi dosiahnut na volnobehu u obidvoch 250 a pri max.pridani plynu na 3 rich .stup musia ist obidve hodnoty hore tak okolo 700.potom daj skupinu 011 to je turbo a pokracuj rovnako ako pri prietokomere a hodnoty cca na volnobehu od 900 ,po pridani cca 1800 a visie ,skus.potom ci sa variabilne lopatky hibu zistis tiez s vag,01-elektrika motora,03-diagnostika akcnych clenou, a pomaly presuvaj premera vsetky snimace a ak sa zobrazi ventil pre obmedzenie plniaceho tlaku tak ho nechaj bezat a pozeraj ci sa membrana bude hibat.