Dobrý den,
chtěl bych vás poprosit o radu ,jak mám zapojit vyhřívané sedačky. Koupil jsem si je do Omegy B 2.0 8V . Vedou z ní 4 dráty, dva jsem přidělal na koncovku - elektrické ovládání a na ty zbývající 2 tu patří asi napájení 12V pro vyhřívání sedačky. Jenže to se ovládá přes tlačítko z přístrojovky a nevím ,jestli se musí použí nějaké relé nebo to stačí spínat jen tlačítkem na vyhřívání.Dále by mě zajímalo jakým způsobem se teplota reguluje a jestli je možná volba intenzity ohřevu. Dále bych chtěl poprosit ,jestli by mi někdo neposlal schema zapojení elektriky na omegu B - email peetpower@centrum.cz . Předem moc děkuji.
Opel Omega B - vyhřívané přední sedačky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Foto sedacky mám tady, jinak omega je rok výroby 1996. Předem děkuji . Petr
http://peetpower.rajce.idnes.cz/OMEGA_S ... 140124.JPG
http://peetpower.rajce.idnes.cz/OMEGA_S ... 140124.JPG
tahle kombinace je originál kožený tapecy se dřevem kožená loketka a hadrový sedačky?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Podle fotek je vidět,že původní byly šedočerné semišové. Sehnal jsem si ty kožené ,ale přítelkyně mě ukecala,že jsou nanic.Tak jsem si aspoň nechal kožené postrování dveří s sehnal plně elektrickéí sedadla z novějšího modelu omegy. Top stav 
Ale musím natahat dráty na to ohřívání. Sehnal jsem různé schémata,ale podle nich to nejde přes žádné relé ,ale natvrdo přes vypínač. Na ten jsem se díval a má pěkně opálené vývody. Ale pořád nevím jak se to reguluje - teplota sedačky . Není to tak trapně jen on a off - teda doufám,jelikož pak nevím co by se stalo ,kdybych to nechal zaplé třeba pár hodin - jestli by to pořád topilo nebo udržovalo teplotu? a jestli to má nějaké stupně na ohřev. děkuji.
Ale musím natahat dráty na to ohřívání. Sehnal jsem různé schémata,ale podle nich to nejde přes žádné relé ,ale natvrdo přes vypínač. Na ten jsem se díval a má pěkně opálené vývody. Ale pořád nevím jak se to reguluje - teplota sedačky . Není to tak trapně jen on a off - teda doufám,jelikož pak nevím co by se stalo ,kdybych to nechal zaplé třeba pár hodin - jestli by to pořád topilo nebo udržovalo teplotu? a jestli to má nějaké stupně na ohřev. děkuji.