Opel Omega B - vyhřívané přední sedačky

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
peetpower
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Opel Omega B - vyhřívané přední sedačky

Příspěvek od peetpower »

Dobrý den,
chtěl bych vás poprosit o radu ,jak mám zapojit vyhřívané sedačky. Koupil jsem si je do Omegy B 2.0 8V . Vedou z ní 4 dráty, dva jsem přidělal na koncovku - elektrické ovládání a na ty zbývající 2 tu patří asi napájení 12V pro vyhřívání sedačky. Jenže to se ovládá přes tlačítko z přístrojovky a nevím ,jestli se musí použí nějaké relé nebo to stačí spínat jen tlačítkem na vyhřívání.Dále by mě zajímalo jakým způsobem se teplota reguluje a jestli je možná volba intenzity ohřevu. Dále bych chtěl poprosit ,jestli by mi někdo neposlal schema zapojení elektriky na omegu B - email peetpower@centrum.cz . Předem moc děkuji.
peetpower
Sběrač informací

Příspěvek od peetpower »

opravdu mi nikdo neporadi ? :(
ROMEK
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od ROMEK »

to si si kupil originál z nejakeho buraného auta alebo nejaké univerzálne ked je to origo napíš rok výroby skusím ti pohladat schému
peetpower
Sběrač informací

Příspěvek od peetpower »

Foto sedacky mám tady, jinak omega je rok výroby 1996. Předem děkuji . Petr

http://peetpower.rajce.idnes.cz/OMEGA_S ... 140124.JPG
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

tahle kombinace je originál kožený tapecy se dřevem kožená loketka a hadrový sedačky?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
peetpower
Sběrač informací

Příspěvek od peetpower »

Podle fotek je vidět,že původní byly šedočerné semišové. Sehnal jsem si ty kožené ,ale přítelkyně mě ukecala,že jsou nanic.Tak jsem si aspoň nechal kožené postrování dveří s sehnal plně elektrickéí sedadla z novějšího modelu omegy. Top stav :)

Ale musím natahat dráty na to ohřívání. Sehnal jsem různé schémata,ale podle nich to nejde přes žádné relé ,ale natvrdo přes vypínač. Na ten jsem se díval a má pěkně opálené vývody. Ale pořád nevím jak se to reguluje - teplota sedačky . Není to tak trapně jen on a off - teda doufám,jelikož pak nevím co by se stalo ,kdybych to nechal zaplé třeba pár hodin - jestli by to pořád topilo nebo udržovalo teplotu? a jestli to má nějaké stupně na ohřev. děkuji.
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“