Kilometre-VolvoXC90
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Kilometre-VolvoXC90
Chcem vediet ci sa da a ak ano tak akim programom sa daju upravit kilometre na vozidle Volvo XC 90.Je to rok v.2002 a ma to OBD koncovku.
-
- Přispěvovatel
Kilometre Volvo XC-90
Ja sa len pitam ci s programom Vag tacho sa to da uprava kilometrov riesit len u koncernovych znaciek alebo aj u inych.O ziadne 100 ecka mi nejde lebo potrebujem to zistit pre kamarata a za vsetkym nie su len peniaze ako si to niektori myslia!!!!!!
Re: Kilometre-VolvoXC90
O vag tachu som sa nedocital nic, ak by ano tak sa neozvem, ty si sa pital na program na volvo. Ci to je pre kamarata, alebo nie to uz je jedno, niejaky zisk tam urcite bude, mozno nie pre teba.knapikmarian píše:Chcem vediet ci sa da a ak ano tak akim programom sa daju upravit kilometre na vozidle Volvo XC 90.Je to rok v.2002 a ma to OBD koncovku.
-
- Přispěvovatel
Ale tebe ide len o zisk ale ja sa pitam o radu.
Re: Kilometre Volvo XC-90
knapikmarian píše:Ja sa len pitam ci s programom Vag tacho sa to da uprava kilometrov riesit len u koncernovych znaciek alebo aj u inych.O ziadne 100 ecka mi nejde lebo potrebujem to zistit pre kamarata a za vsetkym nie su len peniaze ako si to niektori myslia!!!!!!

Mne neide o zisk, uz som parkrat stacal zadarmo. Aj ja sa pytam o rady a ked viem tak zase pomozem ja. Nepisal som, ze ti ide o zisk, potrebujes to pre kamarata a on to zo srandy istotne nemysli. Mozno mu neide priamo o peniaze , ale napr. celkom dobre s tymto oje... danovakov.knapikmarian píše:Ale tebe ide len o zisk ale ja sa pitam o radu.
-
- Přispěvovatel
Kilometra-Volvo XC90
Vidim ze asi normalnej rady od normalnych ludi sa nedockam .Preco preferujete pretacanie kilometrov u VW Group ako normalnu vec len ak sa jedna o inu znacku tak kazdy v tom hlada len problem.
- Package
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
problem to neni..uz to tu bolo povedane...kablom to nejde...treba fukacku programator a kalkulacku...inak to nespravis..
inak to len ty v tom vidis problemy...a nikto tu nepreferuje
stacanie...je to hnusna vec..fuj fuj fuj...akurat ze na vw-group to ide po kabli..
inak to len ty v tom vidis problemy...a nikto tu nepreferuje
stacanie...je to hnusna vec..fuj fuj fuj...akurat ze na vw-group to ide po kabli..
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..